Voi kuinka olenkaan nauttinut näistä ihanista kesäisistä päivistä. Ja niinhän olen alkanut kukkia laittaa ja yhtä ja toista ulkona puuhastellut. Terassiakin olen koettanut varustella kesäkuntoon. Sen lisäksi,että olen sen siivonnut,pessyt ja ne tuolinkäsinojat viimeksi tein,niin virkkailin yhdlle pöydälle liinan.

 

muurauslangasta.jpg

muurarinnaru.jpg

Tälläinen kaitaliina persikan värisestä muurausnarusta. Kolmosen numeron puikoilla tein. Muurauslanka vähän tihkaisee virkatessa,mutta kyllä sitä hyvin silti pystyy tehdä.

 

kiviperhot.jpg

Siinä se on paikallaan kiviperhosten kanssa. Perhoset olen tehnyt jo monta vuotta sitten.

 

neitoa.jpg

karjalanneito.jpg

karjala.jpg

Kun tuli persikan värinen liina,niin tottahan piti saada samaa väriä myös kukkiin.  Niin ostin kolme karjalanneito -amppelia:)

 

toka%20pela.jpg

pelakuut.jpg

Viimevuotiseen tapaan näissä kukkatelineissä pelargoniat.

 

tterassia.jpg

Terassia yhdestä kulmasta katsottuna. Meillä on aika iso terassi. Puutarhassakin on kaikkee pientä uutta juttua,mutta siitä joku toinen kerta. Nyt kuljetan teitä täällä paikallisessa Jokilaakson matkapuutarhassa muutamin kuvin puutarha ja käsityömessuilla.

 

pportti.jpg

Tämmönen portti siellä oli. Eikö ihana,vaikka hääparille.

 

gukkaa.jpg

tulppuja.jpg

Siellä myytiin kukkia ja taimia ihan valtavat määrät. Niitä oli paljon ja joka puolella ja niin,niin monenlaisia.

 

helmi%C3%A4%C3%A4.jpg

kepparit.jpg

goruja.jpg

iso%C3%B6iti%C3%A4.jpg

Myös monenlaisia kädentaitajien tuotteita. Ouh,oih, oli niin paljon ihmisiä ja iso tila ja kaikkee,joten mä olen vieläkin pyörällä päästäni:)