Viikonloppu on mennyt juhlatunnelmissa ja varsinkin lauantaipäivä. Mutta kun tää on käsityöblogin niin mä ekana näytän valmistuneen jutun.

 

burkki.jpg

Tekaisin toisellekkin pikkulikalle purkin,jonne voi laittaa kyniä. Uskon,että hän ilahtuu. Voi,tästäpä mulle pukkas ideoita päähän ja suunnitteluasteella on kaikenmoista.

 

lankavan%20tyynyt.jpg

yksi%20tyyny.jpg

Lauantai aamulla jo puoli yhdeksältä mun auton nokka suuntasi kohden Kauhavaa. Tietysti Lankavan Kässäklubiin. Siellä tietenkin oli niin paljon iloa ja hauskaa kuten aina. Siellä on niin mukavaa porukkaa. Kauhavalta lähdin ja olin pikkuisen ennen klo 13 kotona. Täällä vähän vain pyörähdin ja vaihdoin juhlavaatteet päälle. Sitten ajelimme mieheni kanssa Seinäjoelle klo 14.ksitoista veljeni 70-vuotis juhliin. Ei minulla muita sisaruksia olekaan.

 

Joukon%20kukat.jpg

 

Jouko.jpg

Mä nyt rohkenin ja uskalsin laittaa tähän lupaa kysymättä hänen rippikuvansa. Hän on siis tuossa vasta 15v,mutta minusta näyttäis vanhemmalta johtuen tuosta hiustyylistä. Siihen aikaan nuorukaisilla kului hiuksiin paljon Suavea ja Brylgreemiä. Hiukset piti vasta varten saada sellaikseksi rasvaklöntiksi:)

 

Inkeri%20ja%20Jouko.jpg

Tässä me sitten yhdessä entiseen aikaan. Sisko ja sen veli.

Veljelläni oli hienot ja arvokkaatkin juhlat Puheita ja lauluja ja tietysti tarjoiluja. Kiitos teille kauniista juhlista.

Hänen juhlista lähdimme,niin klo oli jo yli 17 ja me porhallettiin takaisin tänne Lapualle ja täälläpäin oli tyttäremme appivanhempien yhteiset 80v juhlat.

 

Karhu%20pihas.jpg

kukkakarhu.jpg

Heillä oli vastassa tämmösiä hienoja karhuja.

 

ailan%20kukat.jpgAilan%20toiset.jpg

Kukkia,kukkia paljon enempikin mitä mä julkesin kuvata.

Hyvät tarjoilut. Ihana nuorekas 80v juhlapariskunta. Meillä oli yhdessä hauskaa.

 

Soittajat.jpg

Musiikkiakin saatiin kuulla.

 

p%C3%B6lyhuiska.jpg

Tämä kisuli ihanuus nukkui penkillä. Ei paljon juhlat häirinneet. Mä sanoin,että tuo on kuin pölyhuiska:)

Kiitos myöskin teille rakkaat ihmiset ihanista juhlista. Mutta kun olin ollut niin menossa koko päivän,niin kyllä mä kotiin tultua kaaduin sänkyyn ja unta ei tarvinnut odotella.

 

amppeliorvot.jpg

Kotiin olen muutamat orvokit ulos laittanut. Orvokit kun ei piittaa pienestä pakkasestakaan,jos sattuu yöpakkasia tulla.

 

porrasp%C3%A4%C3%A4s.jpg

Vähän porraspäähänkin.

 

tuulimylly.jpg

Oli aika tyyni ilma,joten ei medän tuulimyllykään paljon pyörähdellyt.

 

auringonlasku.jpg

ilta-aurinko.jpg

Mieheni kuvasi yhtenä päivänä viimeviikolla näin upeaa auringonlaskua.

Oikein rattoisaa vappua teille jokaiselle.

Kauniit kiitokset. Intsu