Olen viime päivät ahkeraan koettanut tikutella sukkia. Sukat tulevat vanhuksille,joita tulee tänään surakuntaan vierailulle. He ovat juutalaisia,jotka ovat selvinneet holokaustista eli keskitysleiriltä toisen maailmansodan aikana 1939-1945. He tulevat päivällä ja tilaisuus alkaa klo 15.00 ja sinne haluan minäkin mennä kuuntelemaan.

 

hsukat.jpg 

Vasta viimeviikon puolessa välissä kuulin,että heille kerätään sukkia lahjaksi. Tottakai minäkin halusin osallistua,mutta kun keräyksestä kuulin,niin aikaa oli vaan enää niin vähän. Oikein kun tosissani yritin,niin kahdet sukkaparit ehdin tehdä. Ihan tavikset vaan seiskaveikasta.

 

hmumma.jpg

Tässä toiset. Novitan langasta nämäkin.

 

Jippii.jpg

Eilen illallakin olin seurakunnassa,kun ei sieltä malta olla poiskaan. Jippii kuoro esiintyi ja tässä porukassa on yksi mummin ihana ja suloinen mussukka.

 

koko%20kuoro.jpg

Siinä koko kuoro. Voi sitä lasten iloa ja riemua millä innostuksella he lauloivat Taivaaslauluja.

 

orku.jpg

Kotona pikuuisen silloin tällöin "sisustelen". Laitan toisia koristejuttuja kaappeihin ja kaapeista toisia esille. Harvoin mitään uutta ostan,kun tuntuu ,että tavaraa on liikaakin. Mä niin tykkään eläimistä,että niitäkin on siellä ja täällä.

 

syysk.jpg

Näin syksyn tullen kiva laittaa pöydille ja tasoille kynttiläjuttuja. Nyt niitä vois jopa poltellakin,kun ei ole koiraa. Koira niin aina iloisena heilutti häntää,että palavat kynttilät olis voinut kaatua. Ollaan silti varovaisia kynttilöiden kanssa.

Hauskaa syksyistä viikkoa jokaiselle. Kiitos. T:Intsu