Kiitos taas kaikille kommenteista! Ilman teitä lukijani ei blogia jaksaisi pitää. Niin ihanasti olette kulkeneet rinnallani elämäni eri vaiheissa,kiitos.Nyt oli sitten harmaitten villasukkien vuoro. Ei voi enää tylsempää työtä olla kuin harmaat villasukat. Vielä kun tietää,että nämä nyt ei ketään inspiroi. Tässä oli vielä sekin,kun nää oli tilattu. Yleensä en edes tilauksesta lupaa tehdä,mutta tää oli poikkeus. Mikä siinä onkaan,jos on tilaus ,niin tekemisestä on heti ilo ja hohto pois. Siinä ne nyt kumminkin ovat valmiina seiskaveikasta ja koko nro.43.
Viime lauantaina mulla oli ilo olla Kangas-Aitan Käsityöklubin pikkujoulussa. Miten ihanaa taas siellä olikaan:) Eikö kivan näköisiä paperinarukuusia valolla. Vieressä oli neulottuja tyynyjä.Kangas-Aitta tarjosi maistuvat jouluiset syötävät. Riisipuuroa,sekahedelmäkiisseliä,glögiä,pipareita,kahvia ja oikein todella maistuvaa piirakkaa. Oli niin,niin hyvää.Joulupukkikin kävi ja pieni tonttutyttö tuosta korista jakeli paketit. Minä sain suklaarasian ja ihastuttavan enkelin,mutta unohdin enkun kuvata. Siinä availimme ja ihastelimme toistemme lahjoja.Kangas-Aitta antoi meille jokaiselle lahjaksi huivilankaa.


Kangas-Aitta oli koristettu jo niin kauniin jouluisesti ja tonttujakin oli siellä ja täällä.Näitten tonttujen kelpaa istuskella kauniin varrasvirkatun peitteen päällä.


Lopuksi vielä otin kuvaa näistä"Hyvän mielen jouluneuleista": Siellä on laatikkoja joihin kerätään pitkin syksyä ahkerien käsien lahjoittamia neuleita,sukkia,lapasia,pipoja,kaulahuivia jne. Ne sitten jouluksi jaetaan sosiaalitoimen ja Pelastakaa lapset ry.n kautta vähävaraisiin koteihin toivoen näin tuovan hyvää mieltä.
Hyvää mieltä myös Sinulle alkaneeseen viikkoon!
Intsu