Ei tässä sen kummempaa kerrottavaa. Päivä on illassa ja tv tuossa lähellä  auki ja Matkaoppaat - ohjelma just loppu. Mua kiinnostaa katsoa lomapaikkaa oppaankin näkökulmasta. Päivä on siis illassa ja kaikenlaista pientä puuhatessa se on mennyt.

 

Tälläisen liina kirjoin ja virkkasin pitsin ympärille. Pitsi on Novitan Virkkauslankaa ja 1-numeron koukulla sen tein. Näitä liinoja on niin hauska kirjoa,että tekee mieli kirjailla vaikka mitä. On mulla vielä monta liinaa odottamassa kirjailua ja pyyheliinapeittokin ja ristipistotöitä ja kanavatöitä ja lankoja.... Materiaalia ei ainakaan puutu :D

 

Kakun tulin leiponeeksi. Itseasiassa kaiken aikaa mä jotain leivon,mutta en ole joulun jälkeen meille itselle leiponut kuin yhden kerran pullaa. Olen leivoskellut joka puolelle muualle. Sikäli tää kakun tekokin oli poikkeuksellista,kun leivoin vaan tämän. Yleensähän mä leivon koko päivän niinkauan kuin aineita on! No, tää on appelsiini-tiikeri kakku.  Eli siis tää on muuten tavallinen tiikerikakku,mutta kakun vaaleaan osaan on puristettu puolen ison appelsiinin mehu. Ihan hyvältä maistuu. Kannattaa kokeilla.