Pakkanen paukkuu nurkissa,mutta täällä sisällä on niin lämmintä. Nytpä on eka tänävuonna valmistunut käsityö ja sitä tulin näyttämään.

 

tarjotin.jpg

Se on tämä kanavatyö. Tosin tietysti mä aloitin sen viime vuoden puolella. Tein sitä joulun pyhät,välipäivät ja uuden vuoden pyhätkin ja nyt se on valmis.

 

p%C3%B6yt%C3%A4%C3%A4n.jpg

Minähän silloinkun tää oli uusi,niin arvuuttelin mikä tästä tulee ja sanoin,ei tule taulu,ei tule tyyny,ei liina,ei laukku,vaan tästä tuli tarjotin. Ylemmässä kuvassa värit on oikeat. Tuossa,kun on himmennetty lasi päällä,niin lampun valossa kuvattuna se vähän heijastelee ja värit näyttää haaleammilta.

 

matolla.jpg

Vaikka tään koko ei ole kuin 50cm kertaa 50cm,niin tää oli yksi haastavampia ja suuritöisempiä kanavatöitä. Se johtui siitä,kun kukissa on niin monenlaista väriä ja jatkuvasti joutuu kattoa millä värillä nyt laitan ja vaihtaa ja vaihtaa lankaa.

Loppianen on tulossa ja sitten aion korjata joulun pois. Koristeet liinat ja monet jutut laitetaan odottamaan uutta joulua. Kevättä kohti ja kesää kohti mennään. Saa taas järjestellä ja sisustella kotia uudella tavalla.

Ei muutakuin Lokoisaa loppiaista jokaiselle!

Kiitti käynneistä ja kommenteista! T.Intsu