Haluan kiittää kaikkia blogini lukijoita kuluneesta vuodesta. Kiitos myös jokaiselle kommenttinsa jättäneille. Kiitos,kun olen saanut pienen osan elämästäni jakaa kanssanne. Kiitos myötäelämisestä,rinnalla kulkemisesta,kannustuksista,rohkaisusta ja niin monien päivieni piristämisestä. SUURKIITOS halausten kera henkilökohtaisesti jokaiselle.

 

Tässä nyt on tekemäni vauvan peite valmiina. Se on kyllä nyt virkattu niin,niin jämistä mukaellen isoäidin neliöitä. Luonnossa värit ovat paljon kivemmat.

 

Lähikuvaa peitosta. Virkkaamalla palat yhdistetty ja laitoin keltaisen flanellin vuoreksi. Kivasti sai langanjämiä käytettyä toteen.

 

Laitan vielä tähän loppuun kuvan valtaisasta korttimäärästä,jonka ystäviltä olemme saaneet. Kiitos teillekin jokaiselle. Enkelikorttikokoelmanikin karttui kivasti. Keskellä edessä on enkelikortti,jonka on tehnyt rakas,suloinen 5-vuotias pojanpoikani.

Tänään olen menossa synttäreille! Pojista nuorin täyttää 28v. Aina,joka uusi vuosi muistelen hänen syntymäänsä. Laskettu aika oli pitkästi tammikuun puolella,mutta minun korkean verenpaineeni takia käynnistettiin juuri uuden vuoden aattona:) Tosi rankka synnytys,viidestä synnytyksestä ylivoimaisesti kamalin,vaikka hän on neljäs lapseni. Syntyi myöhään illalla. Sitten vierihoitohuoneessa yöllä toisen äidin kanssa kaupungin ilotulitusta seuratessa kivut unohtui ja sanoinkuvaamaton onni täytti mielemme. Meillä molemmilla äideillä tuhisi suloiset poikavauvat korissa ja koko maailma tuntui juhlivan kanssamme:)

Toivotan kaikille käsityörikasta ja onnekasta uutta vuotta 2011!

T:Intsu

PS. Olkaa varovaisia rakettien kanssa.