Joulu lähenee kovaa vauhtia ja koko ajan on kaikenlaista puuhaa. Kunhan vaan ois voimia ja terveyttä ja jos olisi,niin mä varmaan keksisin sitä puuhaa sitäkin enempi:)

 

Julles.jpg

Taas kerran olen tikutellut sukat yhdelle mummin mussukalle. Koko ajan sais sukkia tehdä sillä tarvitsijoita on joka puolella.

Tekee vaan kovasti mieleni tehdä kaikkee muutakin käsitöitä välillä. Lanka on  siskaveikkaa ja valkoinen jämää.

Kotia pikkuhiljaa olen alkanut laittamaan jouluun.

 

pl%C3%A4kkivalo.jpg

Takkahuoneen ikkunassa on nämä vuosia sitten tekemäni kukkavalot pläkkipellistä.

Untitled-1pl%C3%A4kkil%C3%A4hi.jpg

Tässä lähikuvaa. Tämä on peltin värinen,mutta lamppu valaisee kullanhohtoiseksi. Tein tämän siten,että peltiin piirsin neljä terälehtistä kukkaa. Toiset suurempia ja toiset pienempiä. Asetin suuremman kukan alle ja pienemmän päälle. Vasaroin naulan kukan läpi,että sain reiän keskelle mistä sai pujotettua valot.  Sisemmät terälehdet olin koristanut vasaroimalla naulalla reikiä. Nää on todella kivan näköiset ikkunassa,vaikka kuvassa ei näytä kummoisiltakaan.

 

messukranssi.jpg

salamavalossa.jpg

Tämän kranssin hairahduin ostamaan joulunavausmessuilta:) Minusta niin ihana valoissa.

 

M.jpg

Tämä on makuuhuoneen ikkunassa ja on kaunis,sittenkun on pimeä. Yöllä kun en saa nukuttua,niin katselen tätä enkeliä.  On täällä sisällä vielä muitakin valoja,mutta kaikkia en nyt kuvannut. 

 

seimess%C3%A4.jpg

Seimiasetelmat kuuluu varsinkin jouluun. Tämän olen vuosia sitten ostanut Gran Canarialta. Voi,siellä oli yksi niin ihana kauppa,josta olisin joka esineen halunnut kotiin.

 

kipsiseimi.jpg

Myös tästä tykkään kovin. On jotenkin niin suloinen.

 

p%C3%B6yt%C3%A4kynttelikk%C3%B6.jpg

Tietysti kynttilöitä pitää olla ja niitä laitan vielä lisääkin.

 

pukkikynttil%C3%A4t.jpg

En niin pukeista ja tontuista piittaa,mutta laitinpa tään vanhan kynttelikön kuitenkin lastenlasten iloksi. Tietenkin muitakin koristeita laitan esille. Lopuksi joululiinat ja joulukuusi.

 

ite%20tehty.jpg

Tämän kranssin tein vuosi sitten.

 

valkoenkeli.jpg

Mukavia joulupuuhia myös sinulle. Kiittäen:Intsu