Olen miltei kaikki kaapit tyhjännyt,ainakin enimmän osan ja tehnyt muutamia mukavia löytöjä kaappien nurkista. Tässä muutama käsityöaiheinen.

 

Tämän siksi laitoin tähän,kun mietin,että olen tämän liinan tehnyt 45v sitten! Kaikki nää vuosikymmenet tää on matkannut kanssani. Tein tämän koulun käsityötunnilla Nurmon Kirkonkylän kansakoulun neljännellä:) Mä olen ylpeä tästä,kun tään tein ihan itse ilman äidin apua!

 

Sitten löytyi tälläinen pitsiliina. Voipi olla,että tää on ihan niitä ekoja,kun aikuisiällä (20-vuotiaana) minuunkin käsityökärpänen iski:)

 

Tää on näistä käsitöistä nuorin,varmaan 15 vuoden takaa.Tää on minusta kiva malli ja käyttökelpoinen vieläkin. Huomaattekos,kaikki on kuvattu lattialla! ei oikein ole nyt kuvauspaikkoja. Yli puolet talosta on ilman huonekaluja ja missä huonekalut ovat,niin ne ovat yhtenä rykelmänä eri tiloissa.

 

Vähän kuvakulmia uudistetusta pesuhuoneestakin. Se on miltei valmis. Pienen ikkkunan ikkunapuut vielä pitäis maalata valkoiseksi. Tässä on allaskaappi ja vasemmalla korkea kaappi isännän työvaatteille ja oikealla puolen siivouskaappi.

 

Suihkutilasta nyt kun on ovetkin.

 

Siinä kaapisto pyykeille. Ei näistä kuvista kovin paljon käsitystä kokonaisuudesta saa. En saanut sitä kaikkea kuviin vangittua,mutta edes vähän jotain.