Sydämelliset kiitokseni jokaiselle erikseen onnentoivotuksista syntymäpäivän johdosta! Minulla on viime viikko ollut niin hieno ja koko ajan olen saanut lahjoja ja onnitteluja. Nyt pikkuhiljaa tuo flunssakin alkaa olla voiton puolella. On toki vieläkin hiukan nuhaa ja yskä on aika kova,mutta astmakohtauksien kanssa on helpottanut,eikä poskiakaan enää pakota.

 

lis%C3%A4liina.jpg

Olen virkkaillut tälläisen liinan,jota voi pitää tuollai suuremman liinan päällä keskellä pöytää. Yritin sitä juhlapäiväkseni valmiiksi,mutta en aivan ehtinyt. Olen virkannut tään Esiton puuvillalangasta.

 

vihre%C3%A4%20lanka.jpg

Siihen virkattiin reunoihin tuollainen  kerros sik-sakkia.

 

silkkinauha.jpg

Sitten valkoisia pylväsryhmiä ylt ympäri ja sik-sak reunaan pujoteltiin silkkinauha. Tätä oli niin tosi kiva ja mielenkiintoinenkin tehdä.

 

neulatyynyt.jpg

Perjantaina pika pikaa kävin Kauhavalla Käsityöfestareilla. Mulla ei nyt tälläkertaa ollut työnäytöstä,mutta Molla Milssin tapasin ja juteltiin. Joskus ollaan oltu yhdessä työnäytöksessä. Siellä oli kaunein neulatynykilpailu,josta otin pari hassua kuvaa. Sai äänestää voittajaa. Niitä neulatyynyjä oli enempi kuin mitä kuvassa näkyy. Kyllä ihmiset ovat idearikkaita ja taitavia.

 

ompelukone.jpg

Minusta yksi hauskimpia oli tää huovutettu ompelukone neulatyyny.

Tänään virallisesti päättyy langan ostolakko kampanja. Mutta mä olin jo päättänyt sen omalta kohdaltani lopettaa festaripäivään ja niin ostinkin Lankavasta tarvitsemiani lankoja. Laskin ,että kolmen kuukauden aikana kulutin 2265g. No festareilta lähti mukaani kilon verran ja synttärinä sain lahjaksi kaiken kaikkiaan toisen kilon:)

Mukavaa alkanutta viikkoa! T.Intsu