Siivouspäivä on meneillään. Tippaakaan ei huvita,mutta pakko se on toisinaan siivoskella. Vuodevaatteet on jo ulkona ja pyykkikone jauhaa. Kyllä se tästä.
Eilinen meni asioilla hypätessä. Ensinnäkin ,koira on taas kipee. Paha,paha korvatulehdus ja ei muutakuin vein eläinlääkärille. Joo, molemmat korvat tulehtuneet ja toinen korva mätää täynnä. Koira nukutettiin ja korvat putsattiin. Nyt sillä on kahta eri antibioottia menossa,kipulääkettä ja tippoja.Toivon ,että se nyt tulisi täysin terveeksi.
Talvikin selvästi yllätti. Meillä oli tänäänkin vielä yhdeksän maissa -5 astetta pakkasta ja eilen kun eläinlääkäriin ajelin,niin oli vaarallisesti mustaa jäätä. Piti käydä ostamassa  ja laitattamassa talvirenkaatkin. Voi,yhtään mä en tykkää talvesta,lumesta ja pakkasesta.
Käsitöitä hissukseen valmistuu kaikenlaista,kun keskeneräisiä on aina niin monta. Nyt on esittelyvuorossa mieheni villapaita. Kuva vaan on tosi huono,sillä kyllä mua huononpaa digikameran käyttjää ei ole. (huokailee)Millään en jaksanut yrittää uudelleen kuvailla,joten tää tuherrus saa kelvata.
978799.jpg
Se olisi pitänyt kuvata käyttäjänsä päällä ensinnäkin,mutta en mä viittinyt pyydellä filmattavaksi:D Malli on otettu kahta eri mallia yhdistelemällä ja vähän tietysti tuli mukaan omaakin sooloilua. Lankana seiskaveikka.
978800.jpg
Vähän lähikuvan yritystä mallista.