Olen kovasti käynyt lukemassa teidän ihanien ihania blogeja ja yrittänyt kommentoida,mutta jostain syystä en saa kommentteja lähtemään. Kunhan poikani tulee,niin hän saa katsoa mitä asialle olisi tehtävissä.

 

alusta.jpg

Tämmösen uunivuoan alusen tikuttelin ystävälleni lahjaksi ja uskoisin,että se on jo perillä,niin voin tään täällä näyttää.

 

alunenl%C3%A4hi.jpg

Kerran Seinäjoen Tikkuajissa sain mallin Vartahilla-blogin Heleenalta ja tykästyin malliin. Lankana on Isoveli. Mallissa sanottiin,että 4-numeron puikot,mutta mä neuloin 3,5 puikoilla ja ohjeesta poiketen mulla oli muutama silmukka enemmän puikoilla. Tein  pienemmällä puikkokoolla,että tulee vähän tykympi.

 

pannari.jpg

Just on käväissyt työmiehet syömässä ja tälläkertaa tein hernekeittoa ja tietysti pannarit jälkkäriksi. Tiedän ,ettei se hernekeitto nyt niin suosikki ole,mutta vaihtelun vuoksi sitäkin. Pannari sen sijaan kuuluu heidän lemppareihin.

 

pauliat.jpg

Ulkona on kylmä. 7 plus astetta näyttää meidän mittari ja pieni raekuurokin käväisi. Puutarha ei kummonen ole,kun on niin kylmää,mutta  onneksi täällä sisällä sentään ainakin santut kukkii:)

 

yo.jpg

Viikonloppuna on juhlia toiset valmistuu ammatteihin ja toiset saa valkolakkinsa. Oikein paljon Onnea ja Siunausta heidän elämään. Kaikille asianosaisille ja heidän läheisilleen! Yksi mummin mussukkakin saa valkolakin. Varmaan sitten ensiviikolla jotain juhlistakin.

Kiitos käynneistä ja kommenteista!

T.Intsu