Mä muistoissani yhä kuljen lauantaisella retkellä,vaikka kyllä täällä jo arkiset askareet ovat eteen tulleet. Tulin esittelemään joitain tuliaisia. Ensinnäkin matkatyönä neuloin pieniä sukkia.

1771735.jpg
Nämä ihan tavalliset sukat tikkusin. Nää ovat noin 1-vuotiaan kokoa. Vaaleanpi sininen seiskaveikkaa ja tummempi jotain sekoitelangan jämiä. Minä ajattelin,että onkohan bussikuskilla ennen tämmöstä porukkaa ollutkaan,kun joka akka matkat jotain tikkusi:) Katselin ympärille ja se näytti hauskan näköiseltä:)

1771741.jpg
Nää langat ostin. Austermannin Steppiä, 2 kerää Opal tiikerin väristä lankaa, 2 kerää Regian Galaxya ja kerän Las Vegas coloria. Se on aivan uusi tuttavuus mulle,mutta,jos syksyn mittaan koettais yhdet siililapaset siitä.Sitten pari ristipistoiltavaa liinaa ja muutaman nallukkamerkin.

1771737.jpg
Ostin tälläisen hauskan koiran lapsia varten.Tää roikkuu kahden siiman varassa kapulassa,joten koiraa voi hauskasti kuljettaa. Tää on helppotekoinen ja kun oikein kysyin,niin vanhempi mies(itse kauppias ja tekijä) antoi luvan ,että saa kokeilla tehdä itse ja opettikin siinä miten se tehdään ja oli kuulema monille opettanut. Niinpä minä uskallan laittaa ohjetta vähän tänne.
1771739.jpg
Mitataan tuollaisia langanpätkiä,ihan minkävärisen vaan koirasta haluaa.Keskelle laitetaan tukikangas suikale ja ommellaan suoraa ommelta,niin langat kiinnittyy siihen.Sitten massun alle oli liimattu superloninpala ja kahdesta eri kohtaa langat solmittu sen päälle. Vielä superloninpalasta muotoiltu koiralle pää ja hän oli värjännyt päät harmaiksi. Pään molemmin puolin laitettu silmät valmiista napeista.
Sitten koira onkin valmis ja kiinnitetään siimaa selän etuosasta,sekä toinen siima takaosasta ja siiman päät voi solmia pieneen kapulaan,josta voi koiraa kuljettaa. Se,että koira kulkee niinkuin "oikeasti" perustuu tuohon massun alle laitettavaan superloniin.Tää on niin hauska,että kokeilen ja jos onnistun,niin vois olla hyvä artikkeli myyjäisiinkin.
Oli mulla joitain muitakin juttuja,mutta kun ne menee lahjaksi,niin en tänne laittanut,niistä pitää olla vielä hys,hys!