Vappu meni hissuksiin kotosalla ja tuli aikakin niin pitkäksi. Ajatelkaa, nykyään meinaa tulla aika pitkäksi. Kun sanoin sitä miehelleni,niin hän kysyi,että mitä sä olisit nyt tehnyt, jos ei olisi tätä sairautta. Minähän aloin luettelemaan,että lauantaiaamulla kipin kapin autolla hakemaan pitkin kylää ystäviä kyytiin ja sitten Kauhavalle Käsityöklubiin ja siellä monta tuntia oisin ollut. Sen jälkeen kipin kapin ihailemaan Kansalaisopiston kevätnäyttelyä,keitellyt,siivoillut jne. Sitten koko vapunpäivän olisin viettänyt seurakunnassa kauan odotetuissa myyjäisissä. No ,oli kiva kun ystäväni oli ottanut myyjäisistä kuvaa missä oli minun tekemiä töitä laitettu esille ja hän lähetti kuvat sähköpostiini. Kiitos sinulle!

 

Siinä yksi kuvakulma. Siellä on varmaan olleet ihanat myyjäiset,niinkuin aina ja paljon myytävää.

 

Sittenpä minulla on tämmönen hauska kuva:) Kun otsikkona postaukselle on jämälanka,niin tässä on yksi esimerkki mihin jämälankaa voi käyttää:D

 

Tässä on ystäviltäni saamaani valtaisaa korttipinoa. Halusin kertoa tuosta isosta vaaleanpunaisesta sydänkortista. Sen on tehnyt 3-vuotias pojanpoikani. Siinä lukee Mummi parannuskortti. Kyllä se onkin kovasti auttanut tällä toipumisen tiellä. Hän sitä toi seuraavana päivänä,kun olin päässyt kotiin sairaalasta. Kiitin ja silittelin hänen päätään. Tää pieni poika oli illalla kotona alkanut sanoa,että mummi ei rakasta häntä,kun me ei halattu. Voi sentään. Seuraavalla kerralla kun tuli meille,niin sanoin ,että mummi rakastaa sinua tosi paljon,mutta mummi ei pysty vielä halata,kun mummilla on kipeitä haavoja massussa ja näytin hänelle vähän haavoja. Kyllä hän sitten sen ymmärsi ja sovittiin,kun paranen,niin halataan ja rutistetaan oikein kunnolla:)