Meillä tosiaan on synttäribuumi menossa aina näin vuoden vaihteessa. On tietysti pitkin vuottakin,mutta joulukuun lopusta alkaa kevääseen ulottuvat ruuhkat. Esim tammikuussa on nyt viidet synttärit tiedossa ja helmikuussa viidet+ vielä tuleva lapsenlapseni. Niinpä eilenkin olimme synttäreillä.

 

10v täyttävälle pojanpojalleni lahjapakettiin sujautin nää seiskaveikasta neulomani sukat. Vihreä raitalanka vyötteetöntä jämälankaa.

 

Lasten synttäripaketeissa pitää olla muutakin kuin itse neulottua! Niitä arvostavat vain äidit,mutta vesselit tykkäävät kovasti tämänkaltaisista.

 

No,tietysti mä olen leiponutkin ja nää kummalliset möykyt ovat omppupullia. Tavallinen pullataikina kaulittiin levyksi. Siihen levitin voisulaa,sokeria,kanelia ja omppukuutioita. Lieke omppukuutiot vaikuttaneet,että pullista tuli vähän möykkyjä,mutta kyllä ne hyviä ovat.

 

Sitten valmiista voitaikina levystä tein nämä. Toisiin levitin ruohosipuli-tuorejuustoa levyn päälle ja tonnikalaa ja suolakurkkukuutioita. Käärin rullalle ja leikkasin sopivia paloja ja paperivuokiin. Toiseen levyyn levitin ruohosipuli- tuorejuustoa, savukuinkkukuutioita ja paprikaa.

 

Nää tonnikalaiset kiekot vein synttäritaloon lahjaksi,että saadaan porukalla niitä syödä.

No niin,ei muutakuin seuraavia synttäreitä suunnittelemaan,tarjoiluja ja lahjaa tekemään.