Voin yhä huonommin. Millään ei meinaa fyysiikka kestää kuumuutta. Sydämen päälle ottaa ja tuo huonompi jalka turvotuksineen on entistä huonompi,jos mahdollista. Puutarhanhoito on jo ajat sitten jäänyt oman onnensa nojaan. Ei vaan psyty siellä olla. Mennään päivä kerrallaan ja kyllä ne viileämmät ilmatkin koittaa.

 

aura.jpg

Läheiseni tilasi minulta tämmösen maton. Malli on Lankavan Aura-matto ja kude on taas Lankavan Mini-ontelokudetta. Mä virkkasin 6 krs suuremman kuin mitä malli oli,että sai matosta jonkun kokoisen. Olen kesän aikana virkannut niin monta mattoa,että nyt toivoisin,että ei hetkeen tarttisi mattoja tehdä.

Ettei te suinkaan luule,että se edellisen postauksen kammottava käärmeennahka on makuuhuoneessa taulun päällä,niin näytän,että makkarissa on tämmöset taulut.

 

mtaulut.jpg

kiirus.jpg

Ei mieheni olisi uskaltanut sitä sentään makkariin  laittaa,kun tietää kuinka mä kammoksun. Ehei,vaan se nahka on toimistohuoneessa taulun päällä. Sitä ovat lapsenlapsetkin käyneet ihmettelemässä. Tuo meidän vaari hurmaa puolelleen  varsinkin poikalapset milloin traktorin kyydillä,milloin kaivinkoneen kyydillä ja nyt on jännittävä käärmeennahkakin.

 

silittys.jpg

Tällätavalla mä teen kotihommia. Siirtelen tuota jalallista tuuletinta aina sinne missä jotain pientä puuhaan.

Aurinkoisin terkuin ja kiitos täällä käynneistä:Intsu