Kiitos taas kommenteista. Moni pyysi,että kävisin kuvaamassa sen liinasta tehdyn koristejutun. Olen pahoillani,en millään julkea! Sitten toisekseen,tään ystäväni kanssa nähdään niin tosi harvoin. Hän on kolmivuorotyössä ja minulla omat menoni,niin on hirmu vaikea aina sovitella koska nähtäis. Mutta mä saatan tehdä lähempänä joulua itselle vähän samankaltaisen olohuoneen sohvapöydälle.

 

Kirjailin pari tälläistä pikkuliinaa. Harmikseni ne näyttävät kuvassa ryppyisiltä,vaikka kyllä ne oikeesti sileitä ovat ja väritkään eivät ole luonnossa aivan noin haaluiset.

 

Piirakan tekaisin ja vähän tummaksi paistui pinta,mutta hyvää se oli ja syötynä nyt joka muru. Satuin sen tehdä ja sitten näitä omiani tuli käymään ja niin porukalla tuo tuli menneeksi parempiin suihin:) Tuo on taas sellainen piirakka;kaikkee mitä kaapista löytyy. Tälläkertaa tavallisen piiraspohjan täytteenä on kinkkua,tomaattia,kananmunaa,vuohenjuustoa ja kermaviiliä. Päälle paljon juustoraastetta.

 

Sitten tein marjarahkaa näin: 5dl kermaa + makeutusainetta vaahdoksi. Siihen sekoitin 2prk vaniljarahkaa. Se vaniljarahka siihen antoikin hyvän säväyksen. Se on tämän rahkan se jokin. Sitten mansikoita ja mustikoita summan mutikassa,mutta aika runsaasti. Makeutin makeutusaineella ja sekoitin hyvin. Tääkin syötiin salamana ,oli niin hyvää,että vei aivan kielen mennessään:)

Edit:

 

Tulin vielä lisäämään tään kuvan työstäni. Mä eilen siellä Käsi ja taideteollisuuden toimintapajassa värkkäsin rautalangasta tälläisen sipulin. Tästä ei tullut oikein onnistunut,joten en viitsi eri postausta tehdä. Hyvä kun julkeen tään laittaa. Tää meni sillä pilalle,kas kun mä vähän innostuin laittamaan helmiä aivan liikaa. Tosi Intsumaista alkaa niin rönsyillä:D