Tuntuu,että nyt juuri pitää kovaa kyytiä neuloa lämmintä pidettävää,kun syksy on ja sitten se talvikin odottaa tuloaan nurkan takana. Minun puolesta ei pakkasia ja lunta tarvittais. Pikkulikka kysyi,miksi sinä mummi et tykkää lumesta. Sanoin,että pelkään kaatumista. Hän sanoi ,kiva vaan kaatua,että se on hauskaa. Nousee sitten vain ylös. Juu,hölmöähän kaatumista on pelätä...?!

No jokatapauksessa neuloin ensin vävylle helavyö sukat. Vävy kun on paljasjalkainen pääkaupunkiseutulainen ja vaimonsa täältä Pohjamaan tyttö,niin ajattelin häneen edes sukkien verran pohjalaisuutta tartuttaa:)

Helavy%C3%B6sukat.jpg

Sukista tuli sopivan kokoiset ja kuulema hän oli kovasti tykännyt.

 

Eevertin%20omat.jpg

Yksinkertaisella mallilla pienelle pojalle lapaset.

Sitten lopuksi vielä kuvaa tästä.

IMG_8513.jpg

Tämä on Pyry. Meidän uusi karvainen lapsenlapsi. Sellainen  tosi pieni,vauva vielä. Oikein kiva kisuli. Minä niin tykkään eläimistä. Älkää nyt antako tuon pöydänjalan häiritä. Siihen on joku taiteilija säveltänyt luomuksen. Uskoisinpa,että monissa pienten lasten perheissä löytyy tommosia taiteilijoita.Ainakin meillä muistan aikoinaan taideteoksia löytyneen. Luulenpa,että tämä taiteilija on tuo noitten lapasten saaja:):)

Hyvää viikonloppua jokaiselle!

Kiitos:Intsu