Kiitos taas teille ystävät kommentoinnista!

Sain yhdeltä ystävältäni ihania kuvia sähköpostiini,kun hän oli päällystänyt virkkauksilla purkkeja. Kiitos ystäväiseni. Niin minäkin innostuin kokeilemaan ja tämmönen tuli.

Leipomus%20017-normal.jpg

Minä tyhjentyneen punajuuripurkin pesin huolella ja sitten virkkaamaan. Ajattelin tuota kynäköteloksi. Tämän tapaisia vois tehdä lisääkin eri väreillä. Oli niin kiva tehdä. Voishan viedä kyläänkin tuliaisina. Sisälle vois laittaa karkkeja ,tai vaikka tuikun.

 

Leipomus%20008-normal.jpg

Sitten eilen mä leivoin aikatavalla. Tämä on tavallinen kuivakakku,mutta puristin taikinaan makua antamaan kahden mandrariinin mehut.

 

Leipomus%20013-normal.jpg

Suklaapiirakka störsselin loppuineen. Äitienpäivää ajatellen,lapset syö innolla.

 

Leipomus%20010-normal.jpg

Pullaa tietenkin,jota tuossa ei ole kuin murto-osa siitä mitä tein. Tytär aamulla soitteli ja sano,että siellä on herätty. Sanoin,että olen noussut aikaisin,kun menin illalla niin aikaisin nukkumaan. Johon tytär totesi,että jaa,sitä on leivottu taas itsensä näännyksiin:) No,eihän se voi pitää paikkansa:D

 

Leipomus%20015-normal.jpg

Oulun limppuja,joista meillä niin tykätään.

 

Leipomus%20003-normal.jpg

Työmiehille tein hedelmäsalaattia jälkkäriksi. Mulla on tuossa pienittynä suuri omena,kaksi banaania,kaksi mandrariiniä,viinirypäleitä ja yksi pieni purkki hedelmäsalattia. Kaadoin hedelmäpurkin mehun ja appelsiinituoremehua. Pikkuisen makeutusainettakin. Sekoittelin hyvin ja sitten vain nauttimaan.

 

Leipomus%20021-normal.jpg

Toissapäivänä sain tyttäreltäni tälläisen ristipistotyön. Hän sanoi,että ei pienten lasten äitinä ehdi tätä tehdä. On vain joskus vähän aloittanut alareunasta. Minä tätä kyllä tykkään tehdä ja olin iloinen,kun sain tämän ja jossain vaiheessa teen kyllä. Tytär ei kuulema huoli tätä valmiina taulunakaan. Minä uskon,että tästä tulee kaunis. Vaikka en tänävuonna ole vielä ostanut yhtään kerää lankaa,niin niitä vaan tulee mun luokse:)