Ei vaan meinaa kesä tulla ja pienen hetken tänäänkin satoi räntää. Mutta eikö tämä tästä joskus vielä kesäksi muutu. Mulla oli tänään kuntoutus ,josta myöhästyin peräti 15min. Kas,kun mieheni piti tulla mua kuskaamaan,mutta unohti. Mä soitinkin,mutta ei vastausta. Vihdoin tuli ja kyllä he ottivat minut vielä,vaikka olin,niin reippaasti myöhässä. Mieheni sanoi,että ei kaivinkoneessa kuullut puhelinta.

Olen aikani kuluksi väritellyt monta vuotta sitten lahjaksi saamaani värityskirjaa.

 

v%C3%A4rein.jpg

Tällä tahdilla menee monta vuotta ennenkuin tämä on tehtynä. Minusta värittely on vähän turhanpäiväistä,vai onko sittenkään.

 

v%C3%A4rej%C3%A4.jpg

Siis minulla on valtavasti värejä. Tässä vain osa väreistäni/tusseista. Sitten on vielä paljon sellaisia,joilla lapset saavat piirrellä/värittää.

 

kattaus.jpg

Tämmönen oli mun äitienpäiväaamiainen. Kahvin kera sämpylää,kinkku päällisenä,täytekakkua ja tuoreita mustikoita. Oli erilainen äitienpäivä kuin vuosiin,kaikki porukkamme olivat kotonaan. Tiesin sen,niin en tehnyt omatekoista kakkua ja sen puoleen,en olisi pystynytkään. Kaikki sen sijaan ovat soitelleet ja tuntuu,että olin puhelimessa koko päivän:) Paitsi yksi pieni kävi ovensuussa vain kortin nakkaamassa. Ihana itsetehty kortti.

 

tienp.kortti.jpg

Tämä saa nyt olla kauan esillä ja sitten tallennan tämän aarteitteni joukkoon.

 

atsalea.jpg

Mieheni on postin kautta tilannut taimia joltain puutarhalta. Äitienpäiväksi tulivat. Aikoo allaspenkkiin tai ainakin osaan sitä vaihtaa mullat ja istuttaa nämä sitten. Nämä ovat revontuliatsaleita. Katsotaan nyt mitä tulee.

Hyvää kesän odotusta ja kiitos. Intsu