Taas uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin ja se onkin tammikuun vipa ja ensi viikolla alkaa jo helmikuu. Mä olenkin jo aamulla käynyt terv.kesk. huollattamassa tuon hengityslaitteeni. Keitellyt miehille ja yhtä ja toista puuhaillut.

 

py%C3%B6re%C3%A4%C3%A4%C3%A4%C3%A4.jpg

Nytpä olen saanut valmiiksi tään pyöreän pöydän liinan. Täytyy välillä tehdä uusiakin liinoja , ettei ne ainavain ne samat ole käytössä. Mallia otin Filet Häkeln-lehdestä,vaikka ei tätä samaksi uskoisi kuin siinä. Siinä se oli pikkuliinana,mutta mä suurensin ja suurensin,että tuli tälle pöydälle sopivaksi.

 

kukan%20kanssa.jpg

Tämän liinan vuoksi piti taannoin lähteä sitä yhtä lankakerää naapurikaupungista hakemaan. En vitsinyt alkaa joillain jämälangoilla soheltaa,ettei mene vähällä vikaan. Lanka on Novitan Aalto ja meni noin 250g ja koukkuna mulla oli 2,5.

 

voikkis.jpg

Kuinka ollakkaan viikonloppu on ollut taas vilkas. On ollut vieraita ja 6v synttäreitäkin ollaan oltu juhlistamassa ja tietysti tapani mukaan tein voikkarin sinne.

 

tarjous.jpg

Pikkuinen osa muista ihanista tarjottavista mitä siellä oli. Meillä on varsinkin vuodenvaihde ja alkuvuosi synttäreitä alvariinsa.

Repasta viikkoa! Kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu