Aina näin kevään tullen,kun aurinko alkaa enempikin paistella,niin alkaa  koti näyttää pölyiseltä ja pitää siivota,siivota ja yhä vain siivota. Sitten mun alkaa tehdä mieli laittaa kotiin jotain  uutta,vaikka  hyvin pientäkin. Niin mä nyt sitten virkkasin parit jutut.Sitäpaitsi mieheni sanoo toisinaan sitä,että vaikka mä kaiken aikaa teen käsitöitä ja hän on nähnyt,että ne myös valmistuu,niin silti loppujen lopuksi  kotona on hyvin vähän mun tekeleitä. Mä innostun niitä myymään jollekulle,teen kaikkee lapsille ja lastenlapsille,lahjoitan myyjäisiin tai annan ystäville lahjaksi.
571037.jpg

Tuli kokeiltua  virkata   pari  sipulipussukkaa. Lankana on Merssi puuvillalanka.Mä tykkään tuosta Merssi- langasta,on merseroitu,selkeä ja hyvä virkata.

571034.jpg

Tein vielä uudet pyöreät liinat makuuhuoneen yöpöydille.Nuo ovat samankokoisia ja ovat kaksi erillistä liinaa, vaikka kuvassa näyttää  taka-allalla oleva pinemmältä ja ikäänkuin ne olisivat yhdessä. Kuva vain hämää ja minä ja mun kameran käyttö,jossa on vielä runsaasti toivomisen varaa:) Lankana on edelleen Merss-puuvillalanka.