Intsu täällä on jatkanut virkkauksiaan langanlopuista. Nyt tuli tehtyä pannunalunen.

 

Vauvanruokat%C3%B6lkit%20008-normal.jpg

Minulla oli oli vauvanruokatölkkien kansia,jotka virkkailin sisälle. Ensin virkkasin päällypuolen,sitten pohjan ja aina viimeisellä kerroksella yhdistin ne. Samalla myös virkkasin palan aina edelliseen palaan kiinni. Mitää ohjetta ei sen kummenmin ollut. Ruskea lanka on jotain jämää ja peessi lanka on Cocos. Sitä on minulta jäänyt,kun olen joskus ajat sitten tehnyt siitä laukkuja. Virkkasin koukulla2,5 vaikka tuohon peessilankaan ois kuulunut koukku 3,5 tai 4,mutta halusin napakan. Tosin hankala oli virkata ,mutta mielenkiintoinen ja olen lopputulokseen ihan tyytyväinen.

 

Vauvanruokat%C3%B6lkit%20001-normal.jpg

Yhtenä päivänä vähän leivoin. Voi kuinka oli kuuma! Tää on suklaamandrariinikakku. 3kananmunaa ja 2dl sokeria vatkataan vaahdoksi. Vaahtoon lisätään 0,5 kahvikupillista kuumaa vettä ja 150g sulatettua voisulaa. Sitten 4dl vehnäjauhoja,joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta. Sen jälkeen kahden mandrariinin mehu ja lopuksi tumma leivontasuklaalevy pieninä paloina. Paistetaan 180ast. kypsäksi ja sitten nauttimaan. On hyvää!

 

Vauvanruokat%C3%B6lkit%20003-normal.jpg

No ei kai mulla sellaista leivontakertaa ole,etteikö pidä tehdä iänikuista pullaa.  Tuossa on vain osa ja ovat pakastimeen menossa.

 

Tulevana viikonloppuna taitaa olla helluntai,Pyhän Hengen vuodatuksen päivä.

Äitivainaa tapasi sanoa,että jos ei heilaa helluntaina,niin ei koko kesänä ketään. Mä sitten koetin hommailla niin,että aina ois joku:) Niin ja onhan tuo sama heila ollut jo ainakin 44v:D

Heleää helluntaita myös Sinulle ja kiitos käynnistä! T.Intsu