Tälläkertaa on näyttää valmis käsityökin. Minulla varmaan jumiutuu kuin levy samaan kohtaan,ensin syntyi pipoja ja nyt laukkuja:)

 

Emmin%20Juhla%20022-normal.jpg

Tälläinen laukku tälläkertaa. Värikkäästä matonkuteesta virkkailin seiskanumeron koukulla. Ihan itselleni tein.

 

Emmin%20Juhla%20010-normal.jpg

No ,leiponut tietysti olen yhtä ja toista. Paljon paljon pullaa. Useampia tuollaisia kulhollisia. Kuvassa pilkottaa kääretorttukin takana. Siihen täytteeksi laitoin vaniljarahkaa ja boysenmarjahilloa.

 

Emmin%20Juhla%20013-normal.jpg

Pääsiäiseksi Oulun limppua,mutta nyt en ole varma näkeekö ne pääsiäistä:)

 

Emmin%20Juhla%20014-normal.jpg

Tiikerikakunkin tein.

 

Emmin%20Juhla%20021-normal.jpg

Yksi pieni leikkijä rakensi mulle legoista pääsiäiskanan. Legoissa näkyy tussien värityksiä,kun joskus joku on keksinyt tussejakin niihin koittaa,mutta ei se ole tahtia haitannut.

 

Emmin%20Juhla%20019-normal.jpg

Toinen pieni on itse kylvänyt pääsiäisruohon ja antoi sen mulle tipusten kera. Eikös vaan lapset osaakin olla suloisia.

Tyhjiksi puhalletut kananmunat odottaa pieniä maalaajia,joita uskon tänään meille ilmestyvän.

 

Emmin%20Juhla%20001-normal.jpg

Lopuksi vielä kuvaa Vanhan Paukun kulttuurikeskuksen pihamaalta pääsiäisasetelma. Nappasin sen mennessäni katsomaan pienten musiikkikoululaisten esityksiä. Ihana oli katsella,kun eri-ikäiset 1v-7v esittivät. Meidänkin yksi pikkupimu esiintyi:)

Nyt hiljennyn pääsiäisen sanoman äärelle. Tänään ensin ajattelemaan ehtoollisjuhlaa,jonka Jeesus hänen muistokseen asetti. Sitten pitkäkerjantaita. Olen ajatellut paljon sitä,kun Jeesus oli ristillä ja hänen kanssaan kaksi ryöväriä. Ne ryövärit olivat samalla viivalla, pahantekijöitä kumpikin. Sitten tapahtui jotakin. Toinen ryöväri pilkkasi Jeesusta,mutta toinen ryöväri pyysi Jeesukselta,muista minua,kun tulet valtakuntaasi. Hän uskoi,että Jeesus on kuningas,jolla on valtakunta ja hänelle Jeesus sanoi: totisesti tänäpäivänä sinun pitää oleman minun kanssani paratiisissa. Tänäkinpäivänä meidän keskellä on Jeesuksen risti ja se jakaa ihmiset kahteen joukkoon. Toiset menee huonommalle puolelle ja toiset paratiisiin. Sitä jakoa ei suorita kukaan ihminen,eikä mikään kirkkokunta,vaan se on omakohtainen valinta miten suhtaudumme Jeesuksen ristinkuolemaan. Hyväksymmekö Jeesuksen hankkiman syntien sovituksen omalle kohdalle ja onko Jeesus meidän elämämme Herra.

Rauhaisaa aikaa sinulle lukijani! T:Intsu