Kiitos lämpimästi kaikille,jotka jaksatte kommentoida. Kommentit ilahduttaa tosi suuresti.

Intsu täällä ähkyy ja puhkuu. Kas,mun ovat läskikset kipeet. Toiset sanovat,että lihakset,mutta mulla ei niitä ole,on vaan näitä läskiksiä:D Joo,reidet erityiseti. Olin eilen niin monta tuntia kyykkimässä puutarhassa. Kitkin rikkaruohoja ja sen sellaista. Tykkäsin niin olla ja vähän innostuinkin kaiketi.

 

Tämä ei kyllä suinkaan tullut meidän puutarhaan,vaan illan olimme ystävämme synttäreillä ja veimme lahjaksi mm. tälläisen suihkulähteen.Oli kiva ilta. Kiitos teille ystäväisemme.

 

Sitten sinne omaan puutarhaan. Siellä morsiusangervot kukkii. Meillä on näitä viisi puskaa. Nämä ovat kukinnassaan ainakin pari viikkoa myöhässä normaalista keväästä.

 

Nämä kaverukset aprikoivat mentäiskö keinumaan:)

 

Suihkulähdealtaan ympärillä Hemppa on saanut kavereita. Etana-Ellikin kyllä koettaa näyttää toiveissaan sarviaan,että pouta on,mutta kyllä täällä vähäsen satelee ja taitaapa huomennakin sadella. Me ollaan tuo etana tuotu joskus Kreetalta matkamuistona. Se on keramiikkaa, painavakin ja suht.koht. suuri kokoinen. Niin vaan mun piti saada se ja käsimatkatavaroissa raahata:)

 

Pupuperhekin on hyppelehtinyt altaan reunalle.

 

Angervopuskien lisäksi joitain muitakin kukkii. Yksinäinen särkynyt sydän ojentelee itseään altaallle. Mistä lie allaspenkkiin kulkeutunut.

 

Keltatyrakit kukkii myös. Minä en niin kovasti keltaisesta kukanväristä tykkää,mutta silti keltaisen väristäkin on,kun olen saanut joskus ystäviltä senkin värisiä taimia. Minunhan on pakko kaikenlaiset taimet istuttaa nirsoilematta,jos joku sattuis minunkin hoivissani säilymään hengissä:) Puutarhallakin kysyivät:tuleeko muuta. Mä aina sanon,että mä tapan nämä nyt ensin ja haen sitten lisää:)

Toivotan teille jokaiselle rentouttavaa viikonloppua,satoi tai paistoi!

Intsu