Minä kun sain edellisen verhon pätkän valmiiksi,niin mietin mitä seuraavaksi aloittaisin. Ei heti tullut mieleen,niin mä olen tehnyt "välityönä" aika paljon yhtä kanavatyötä ja aloitin myös jämälankojen tuhoamistyön.

 

Peitonpalatilkkuja aloin neuloa aina-oikein. Yksinkertaista,mutta kyllä ne joskus torkkupeitoksi muotoutunee. Meillä kun ei itsellä ole ainuttakaan omatekemää torkkupeittoa , vaikka olen niitäkin niin monet tehnyt. Tuohonkin määrään sain kulutettua jo monet jämänöttöset. Noita paloja teen vain silloin tällöin ja nyt on jo sen kymmenet suunnitelmat mitä kaikkee aloitan seuraavaksi varsinaisena työnä tekemään.

Sitten taidan kuljettaa teitä vähän meidän yrityksen asuntomarkkinoilla:) Meillä on taas yksi rivitalo valmistunut ja vähän olen viimeviikolla käynyt sitä kuvailemassa.

 

Jospa tässä ensin vilautan parit tapetit. Tämä on yhden makuuhuoneen tapetista. Yksi seinä on tuollainen ruskeakukkainen ja toiset seinät vaaleaa yksväristä peessiä. Kulmasta otettu kuva,että molemmat seinät näkyis.

 

Olohuoneen tapetti, tai olohuoneen peräseinä. Muut seinät taas yksivärisiä. Tuossa taloyhtiössä on kuusi asuntoa,kolmioita kaikki ja aikalailla samoin sisustettu kaikki huoneistot.

 

Keittiönäkymää. Meidän toinen vävy valmistaa kalusteita ja hän on tämänkin keittiön tehnyt ja vielä asentanut paikalleen. Mä olen oikein ylpeä vävystäni . Niin siisti ja huolellinen kädenjälki ja hän on tosi ahkera.

 

Vessan laatoituksesta vähän kuvaa.

 

Samoin kylppäristä laatoitusta suihkun kohdasta. Laatoitukset eivät ole vinossa niinkuin kuvista luulisi,vaan se on kuvaaja,joka on keikkunut kameransa kanssa:)

 

Me yritämme saada asuntoihin aina vähän extraa ja tässä se on pesuhuoneen katto, joka on laineilla. Listan asemasta katonreunan siistii tuollainen erikoinen köysi. Varsinaista kattolistaa,kun ei saa taipumaan laineille.

 

Lopuksi vielä pieni kuvakulma saunasta. Sinne on asennettu revontulivalot. Tuossa valot on just punaisella,mutta ne vaihtelee kuin revontulet kaikissa pastellisävyissä,vihreä,sininen,keltainen. Tämän asuntokierroksen jälkeen ilmoitan,että viisi asuntoa on jo myytynä,mutta jollekkin nopealle ja onnekkaalle olisi vielä yksi tarjolla

 

Tämän pokaalin sain Jaanalta. Sydämelliset kiitokseni sinulle! Tähän kuuluisi kertoa kahdeksan kohtaa itsestään ja jakaa tätä eteenpäin. Minä taidan missata itsestäni kertomisen,sillä enköhän mä tämän reippaasti yli 4 vuoden bloginpitoaikana ole jo kertonut kaikkee mahdollista pitkin ja poikin:D Ja pokaalin saa ottaa tästä mukaan jokainen joka haluaa,sillä kyllä jos minun blogissa jaksaa käydä ,niin on pokaalinsa ansainnut:)