Mä tässä opettelen uudella koneellani.  Tässä oli ohjelmana Windows 8,mutta kun se on paremmin toimiva kosketusnäytöillä,niin ostin tähän windows 7,jonka blogiavustajani mulle asensi. Sen puoleen on helppo,kun on tuttu ohjelma. Kuvankäsitelyohjelma myös asennettiin,mutta se on ihan vähän poikkeava edellisestä,niin tottakai se "ihan vähän poikkeava" on mulla vähän hakusessa,mutta yritin. On ihanaa,kun taas voin kirjoittaa sähköpostiakin. Edellinen kone joka parin minuutin välein sammui,jos aikoi kirjoittaa,niin ei sillä sähköpostin kirjoittamisesta aikoihin mitään tullut ja nyt minulta moni odottaa postia ja vastauksia .

 

Kukkapipo-normal.jpg

Muuta en ole käsitöissä saanut aikaiseksi,kuin yhden pikkulikan pipon. Kulhon päällä kuvailin,kun ei ole tässä nyt sellaista päätä. Tuo kulho oli pikkuisen suurempi kuin ois tähän tarkoituksen tarvinnut. Mutta siinä se on ,yksi kevätpipo,joita saisin kasan tehdä,tytöille ja pojille. Langat vyötteettömiä jämiä.

 

Mooolla-normal.jpg

Osui täällä kotona silmiini Molla-Maija ,jonka olen aikaa sitten tehnyt ja on ennenkin täällä saattanut käväistä. Molla-Maijoja saisin myös tehdä tyttösille. Kun vain saisin päiviini jostain lisätunteja.

Oikein kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua Sinulle Ystäväiseni. T:Intsu