Laitan vielä tään postauksen ja sitten blogini hiljentyy joulun viettoon. Koti on melkein jo laitettuna joulukuntoon. Sen mitä laitan Ja miehenikin on laittanut kaikenlaista esim. valoja ja muutenkin uurastanu. Vielä jotain pientä teen ja ehkä vähän hyväskää leivon.

 

vanha%20seimi.jpg

Koristeita olen lisännyt ja täänkin laitoin piirongin päälle,missä on jo entuudestaan laitettuna kolme seimiasetelmaa. Tää on vanha. Kovasti kärsinyt lasten leikeissä. Yksi tietäjäkin on hukassa ja Jeesus vauvan kaukalo:)

 

joulup%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Olohuoneen pöydällä on jo monena vuonna ollut tuo Dubaista tuomani punainen,helmikirjottu liina. Heillä se oli semmosena sängynpääty liinana,mutta meillä joululiina ihan parhaasta päästä:)

 

piirongissa.jpg

Olohuoneessa vitriinin reunakin on saanut koristenauhan.

 

pikkukuusi.jpg

Pikkukuusi takkahuoneen pöydällä ja

 

joulupuu.jpg

Iso kuusi olohuoneessa. Mulle on joulukoristeista kuusi tärkein. Vaikka ei mitään muita koristeluja olisi,niin kuusi pitää olla. Meillä on muovikuusi ja tykkään tästä. Muistelen lapsuuteni joulukuusia. Ne tietysti olivat aitoja ja oli kynttilätkin aidot. Hirveän vaaralliset aidot kynttilät kuusessa ja niitä poltettiin vaan vähän aikaa ja oli kova vahtiminen,ettei tuli karkaa. Sitten meillä oli lippuja,joitakin omatekoisia koristeita ja oli jonkunlaisia pallojakin. Sitten paperipäällysteisiä kuusen karkkeja. Niitä ei saanut syödä joulun jälkeenkään ja vuosi vuodelta ne laitettiin kuuseen yhä uudelleen. Mutta ei unohdeta joulun tärkeintä asiaa,jotka enkelit ilmoittivat paimenille jouluyönä: Teille on syntynyt Vapahtaja.

Jeesuksen läheisyys

Jeesus,läheisyytesi muuttaa,enemmän kuin vaatimalla,pakon voimalla.

Tahdon Sinua niin rakastaa,ja yhä vaan oppia Sinusta.

Anna leposi,ota paha oloni.

Kiitos sylistä missä saan itkeä. Kiitos syvästä hiljaisuudesta,jossa kuulen rakkauden sanoja.

OIKEIN RAUHAISAA JA HYVÄÄ JOULUA IHAN JOKAISELLE!

Kiitoksin:Intsu