Launatai oli kiva päivä,kun heti aamukahvien jälkeen lähdimme mieheni kanssa kiertelemään naapurikaupungin kirpputoreja. Voi olla pahakin juttu kun kaksi "Sulo Vileeniä" on liikenteessä:) No kerron ostoista tuonnenpana. Käytiin myöskin syömässä ja kun kotiin tultiin,niin tv.stä katsomaan pesisottelua. Tälläkertaa pelasi  Seinäjoki -Tampere. Minä tietysti kutimien kera katselin ja olin mä tikunnut jo automatkatkin. Tuon jälkeen mä olin niin väsynyt,että menin päikkäreille. Sitten herään siihen,että selvästi koira nuolee mun jalkaa. Hetken ehdin ajatella näenkö mä unta vai mitä mä sekoilen. Koirahan on ollut kuollunna jo monta vuotta.

piitu.jpg

Sitten tunnustelen,että mitä tämä on,täähän on karvainen täytyy olla koira.

 

yll%C3%A4ri.jpg

Juu,hänhän se oli,Piitu nimeltään tää meidän yllärivieras. Tää oli yhdellä pojistame hoidossa muutaman päivän,kun omistaja oli reissussa. Tulivat vähän meitäkin tervehtimään. Ihana koiruli ja niin kiltti. Hännästä näkyy vain kuin valkoista vanua,kun häntä niin vispasi iloisesti koko ajan:)

 

pikkunellan.jpg

Kässyissä olen nyt ainoastaan saanut yhdelle pikkulikalle sukat aikaiseksi. Lankana seiskaveikka.

No sitten niihin kirppuostoksiin.

 

Kukkalaatta.jpg

kotilaatta.jpg

Ostettiin kaksi näitä Heljä Liukko- Sundströmin laattaa. Meillä on toiset kaksi jo ennestään. Ollaan joskus lahjaksi saatu.

 

Kaikkikin.jpg

Tässä ne kaikki. Niitä on vain neljä. Tuo peili vain heijastaa tuon yhden kukkalaatan ikäänkuin laattoja olisi viisi.

 

Kissapullo.jpg

Isäntä halusi ostaa tuon sinisen kissapullon tuohon vitriiniin,jonka hyllyllä on tuota sinistä lasia.

 

halvat.jpg

No,mitähän nää on ja kenenkä kumman ostos!! Niin kovalla vaivalla,kun olen saanut jämälankoja edes vähän vähenemään,niin voi jukelin tähären ja voi herttin tähären ja vielä faarin nähären,niin nämä vaan pakosta hyökkäsi mun mukaan. Muutaman euron maksoi,kaikki seiskaveikkaa,kun halvalla sai:) Mä selitin itselleni,että mä tarvin sukkalankaa,että voin tehdä lähetysmyyjäisiin lapsille sukkia ja köyhien Romanian lasten joulupaketteihin ym. Siis tosi tarpeellinen ostos... Ostettiin muutakin,mutta niistä joku toinen kerta.

Iloista elokuista viikkoa jokaiselle! Kiitos:Intsu