Olen täällä virkkaillut. Virkkaaminen on tosi kivaa. Kokeilkaapa:) Sain valmiiksi tyynyn.Siinä se kököttää keittiön sohvapenkillä. Virkkasin ristikkäisillä pylväillä. Virkkasin siihen kukkasiakin,mutta ne eivät oikein sopineet tuohon,joten otin ne pois.


Tyyny on virkattu oikein jämien jämistä. Siis niin lyhyistä langanpätkistä. Langanpätkät solmittiin reilusti,ei siis päätellen. Solmin lukemattomat langanpäät ensin ja kerin keräksi. Tää "lankakerän" tekeminen olikin aikaavievin puuha.


Langanpätkät ovat kanavatöistä ylijääneitä lankoja. Kauhavaltahan tään idean sain. Virkkauksessa piti olla tarkkana,että kaikki solmut jää nurjalle. Laskin,että tyynyyn käytin noin 50.ntä eri värisävyä! Lopuksi laitoin sisätyynyn ja virkkasin kiinteitä silmukoita ympäri. Itse olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.Ulkona on ilmat muuttuneet kylmiksi. On ollut yöpakkasiakin ja komensin mieheni nostamaan tämän hortensian sisälle. On tehnyt vielä ulkona yhden kukankin. En tiedä saanko menestymään yli talven sisällä,mutta yritetään. Se on tosi isossa ruukussa ja ruukkukin näköjään vielä pesemättä. En oiken tiedä mihin sen laittaisin,kun sen pitäis saada valoa . Ehkä olohuoneen suurten ikkunoiden eteen,mutta pitäis olla ruukulle joku alusta,että kukka olisi hiukan korkeammalla. Tuo ruukku on vaan niin suuri ja painava,