Kiva pyhänseutu on takanpäin kaikkine pienine tapahtumineen ja taas uutta viikkoa aloittelemme. Mulla on kaikenmoista hommaa tälle päivälle,mutta vointini puolesta on hyvä päivä ja levänneenä jaksan.

 

Halusin näyttää tämän isoäidin neliöistä tekemäni vauvan peitteen. Olen tehnyt jo ajat sitten tämän. En muista mistä langasta tein,mutta tätä en tehnyt jämistä vaan ostin silloin siihen uudet langat aikoinaan. Nyt tuli mieleeni kuvata tämän,kun näin sen taas käytössä.

 

Peitossa on puuvillakankainen miniän ompelema vuori. Iloisia terveisiä vaan sinne miniälle:)

 

Lauantaina olin taas Kauhavalla Käsityöklubissa ja eräs ystävä oli tehnyt tälläisen maton. Minusta upea matto. Itse keksinyt kuvion ja puuvillalangasta tehty.Ompelemalla kiinnittänyt langanpätkät. Tuntui mahdottomalta ajatella miten tämmösen ryijymaton ompelee,mutta hänellä oli siihen hieno oma systeemi. Tuossa porukassa on aina jotain uutta ja hienoa,mitä monimuotoisempia töitä ja aina on pää täynnä ideoita,kun sieltä tulee kotiin.

 

Toisella ystävällä oli tälläinen värikkäistä langoista tehty tyynyn päällinen.  Tämän teonkin on opettanut Käsityöklubissa eräs toinen ystävä ja minäkin olen saanut ohjeen tuohon. Tuossa on se idea,että voi käyttää esim. kanavatöistä jääneet langanloput. Niitä kyllä minullakin on paaaaljon. Muitakin jämälankoja. Haaveilen joskus tehdä tuolla tyylillä vaikkapa laukun , vähän hillitymmin värein. Yksivärisenäkin tulisi hieno.

 

Vielä nappasin kuvaa piposta ja käsineistä,jotka joku on tehnyt Kangas-Aitan sukkis-langasta.

 

Puutarhassa yhä kukkii kaiken näköistä. Mm. ruusuthan kukkii pakkasiin asti. Tää puutarhuri on vaan jo väsynyt puutarhatöihin. Se on aina sama juttu syksyä kohti. Ensin keväällä on suuren innostuksen vallassa,mutta syksyllä ei puutarhassa meinaa into riittää.

 

Tämä syksyinen kukkija on altaan reunalla. On siellä vielä monia muitakin,mutta nämä nyt tälläkertaa.