Minä olen viimeaikoina yrittänyt tikutella ahkerasti kaikkea mummin mussukoille. Paljon vielä sais lapasia ja sukkia neuloa ja vauvan asusteitakin. Tälläkertaa tuli valmiiksi taas neuletakki.

 

Tämä takki on 6-vuotiaan kokoa eli 120cm-130cm. Mallissa ei mitään erikoista,kun lanka itsessään on niin kirjava,niin tää on pelkkää sileää neuletta ja resoriosuudet 2o,2n.

 

Tässä vähän lähempää ja pakkohan mun oli tuohon Hello Kitty laittaa,että pikkulikka tykkäis:)

 

Lankana tuollainen iso kerä,jonka olen saanut ja se on ostettu Lidllistä. Laitoin vertailun vuoksi tavallisen 50g kerän vierelle. Siis tuosta isosta kerästä olen jo tuon takin neulonut,eikä kerä tuon pienemmäksi tullut. Meillä toiset sanoivat,että eikö ole hyvä,kun kerä on riittoisa. No ei kukaan neuloja tykkää,että NIIN riittoisa,että ei lopu ikinä,eikä sitten ikinä sais ostettua uutta lankaa:)

 

Mulla oli taannoin nimpparitkin ja meillä ei yleensä nimppareita ikinä ole vietetty,eikä noteerattu miksikään. Silti mä sain lahjoja. Ihanan kannun,jonka taidan säästää piha-aitan sisustukseen,sitten tuo auringonvalolla toimiva ulkolyhty ja itse tehty korttikin. Nää on kaikki eri ihmisiltä. Sain myös sähköpostia,tekstareitakin. Kiitos teille kaikille minua muistaneille ystäville:)

 

Pakkaan täällä laukkuja,lähdemme Etelä-Suomeen ja sieltä sitten eteenkinpäin. Ihana nähdä noita kauempana asuvia mummin mussukoitakin. Sindi jää kotimieheksi pitämään taloa pystyssä hoitajiensa kanssa:) Minä palailen takaisin noin puolentoista viikon kuluttua.

Nauttikaa syksystä,kauniista ruskasta ja aurinkoisista syyspäivistä!