Hyvää joulukuun eka päivää. Yhä vaan koetan lahjajuttuja väkertää,joten ei niitä tänne. Vähän hitaan ja laiskanlaisesti teen,mutta teen kuitenkin.

Nyt kuvailin vanhoja kransseja.

 

joulukranssi.jpg

Ekaksi näytän tään langasta ajat sitten tekemäni joulukranssin. Vihdoinkin olen sanut edes yhden joulujutun esille!! Pyöreä kranssi on neulottu aina oikein neuleella Fanny pörrölangasta. Kultalangalla jolukukat ja kilikellot keskustaan ja rusetti. Kranssin täytteenä on vanua.

 

lankakranssi.jpg

Tämän langanloppukranssin olen myös ajat sitten tehnyt. Siinä on puinen kranssinkehikko pohjana. Langanloput palloiksi ja liimailin kranssiin ja vähän kimaltavia koristeita.

 

viimeisin.jpg

Täähän on viimeksi tekemäni ja aika hiljattain täällä esitelty.

 

tiinalta.jpg

Sitten on pari näitä lahjaksi saamiani kauneimpia kransseja. Tämän sain Zakuska-pöydän Vanhalta Rouvalta. Minusta niin hieno.

 

pitsikranssi.jpg

Myös tämä pitsi-ihanuus on hänen käsialaa. Vanha Rouva jos ja kun tulee meille,niin luulee,että pitää olla valtavasti kädet täynnä tuliaisia!!! Vaikka aivan hyvin riitäis kun tuo itsensä:)

 

kaupasta.jpg

Sitten on vielä tää kaupasta ostettu. Mulla on jemmoissa vielä muitakin kransseja,mutta nää kaikki ovat parasta aikaa esillä.

 

syd%C3%A4nmobile.jpg

Tämmösen sydänmobilen ostin hiljattain kaupasta,kun tykästyin tähän.

 

Emmi%20tehnyt.jpg

Sokerina pohjalla on mummin pieni tyttö tehnyt minulle nämä mummillekkin joulua tuomaan. Kipsinen jolupukki ja maalannut sen ja sitten käpykoriste. Just tämmösistä ilahduttavista pienten käsien tuotoksista se joulumieli  syntyykin.

 

Kiitokset käynneistä ja kommenteista! T.Intsu