Juu,Intsulla on menossa täällä kaikenlaiset kiireet. Niin että tapaan sanoa,että on niin kiire,ettei kissaakaan ehdi sanoa kuin pitkähäntäiseksi elukaksi:)Ensinnäkin mä olen ollut meidän rakennustyömaalla auttamassa. Meillä on uusi työntekijä ja hän on kyllä tosi pätevä,mutta olen ollut kaverina pesemässä rivitalojen loppupesuja.Kukaan joka ei ole ollut semmosessa,niin ei voi ymmärtää miten se on kova juttu. Kotisiivous onkuin lasten leikkiä sen rinnalla. Nyt on kroppa kuin jyrän alle jäänyt!Mä olen liian sairas tuommoseen työhön,en suinkaan ole syyttä suotta sairaseläkkeellä,vaan tosi aiheesta.Sitten meillä on tulossa perheessä juhlat ja niitäkin olen alkanut valmistella vähän jo leipomuksia aloitellut. Tässä eilen illalla tehtyä.
1412142.jpg
Pullaa,pullaa,kinkkurullia ja pari mummin omenatorttua. Omenatorttuihin tulee vielä päälliseksi suklaasydämiä ja persikkaa,mutta koska pakastan noi,niin niitä ei voi vielä laittaa.
Käsityöt ei meinaa valmistua,kun tosiaan aika meinaa olla kortilla.Mutta mä
nyt taas vilautan verhojen tekeleitä.
1412141.jpg
Tässä on tulossa Kotiväki langasta virkattuja verhoja. Keittiön kahteen ikkunaan.Yläkapat ja alakapat. Noi verhot virkataan pitsi suikaleista leveyssuunnassa. Tuo tuossa esillä olevakin on vielä kaukana valmiista. Siihen tulee välille kangastakin ja sit vielä pitsiä.Tuota virkattua verhoa pitää tehdä 10m ennenkuin mulla on kahdessa ikkunassa kapat.No,ajan kanssa valmistunee.