Tätä eka postausta tällä marraskuulla tulin laittamaan,ennenkuin kiiruhdan keittiöön sapuskan laittoon. Ihan leppoisaa pyhänseutua olen tässä puolisoni kanssa viettänyt. Ollaan saatu levätä ja rentoutuakin.
Mä kasailin vihdoinkin myyjäispeiton valmiiksi ja tälläinen siitä valmiina tuli.

2030593.jpg
Siinä se on meidän sängynpäällä riemunkirjavana. Liddllistä ostamalla turkoosin värisellä langalla palat yhdistin virkkaamalla.

2030594.jpg
Palat ovat siis neulotut yksinkertaista aina-oikein neuletta. Tehty meidän seurakunnan Lähetystyön Askartelu ja Käsityöpiirissä. Olen minäkin paloja muutaman neulonut,mutta enin osan toiset. Minä näköjään sitten aina otan tehtäväksi kasaaamisen ja päätin virkkaamalla kasata.Aika homma siinäkin ja langanpäitäkin oli paljon. Homma oli taas myös haastava,kun paloissa oli suuriakin kokoeroja. Ei kai tästä niin täydellinen tullut,mutta eihän me ihmisetkään olla täydellisiä. Silti joka pala on tehty rakkaudella,sen tiedän. Meidän porukassa on suuri ikäjakaumakin. Nuorin,joka osallistuu myyjäistuotteitten tekemisiin on ollut 10v ja vanhin 90v ja joka vuosikymmenelle löytyy joku. Sitten on tietysti vieläkin nuorempia ollut äitiensä mukana. Tämä torkkupeitto myydään arvalla,joten on jännää kuka lopulta peiton saa.
Leppoisaa pyhäpäivän jatkoa kaikille ja kiitos kommenteista!