Pikkuhiljaa alkaa syksy olla käsillä. Ilmat ovat viilentyneet ja sateleekin. Tässä yhtenä päivänä huomioni kiinnittyi siihen,kuinka alkaa olla jo ruskaa. Pari pakkasyötä vei kukkasia.

Kesä on ohitse ja mun kohdalla ei ollut hyvä kesä. Olen sirastellut koronankin. Koronan sairastimme puolisoni kanssa kotona. Muitten sairauksieni vuoksi olen tavannut lukuisia lääkäreitä ja eri alojen sairaanhoitajia. Lääkitys,joita oli ennestäänkin paljon,niin ne lisääntyivät huimasti. Yhden päivän vietin sairaalassakin.Tämän lisäksi on monia tuttuja siirtynyt ikuisuuteen. Kaksissa hautajaisissa olimme. Muille läheteltiin adresseja.

Kässyt ovat edistyneet hitaasti. monia on kesken. Jotain pientä kuitenkin valmistunutkin.

 

k%C3%A4sipyyhe.jpg

wck%C3%A4sipyyhe.jpg

Innostuin kokeilla neuloa puuvillalangasta vessaan käsipyyhkeen. Minulla on niin paljon puuvillalangan loopuja,että ajan kanssa neuloskelen tämän kaltaisia lisääkin.

 

enkeli%20pikkuenkelineen.jpg

Vessan seinällä enkeli katselee helmassaan pikku enkkuja.

 

Lyylin%20hauta.jpg

Tämä on enoni vaimon hauta. Nyt ovat sitten sekä isäni,että äitini ja kaikki heidän sisarukset puolisoineen saatettu haudan lepoon. Hautajaiset olivat niin kauniit. Vainaja oli meille hyvin läheinen ja meille jäi paljon kauniita ja hyviä muistoja.

toivolan%20hauta.jpg

Siinä vieressä on tämäkin hauta,jossa lepää mummani Saimi ja paappani Herman.

 

Toivotaan kaikille mukavaa syksyä! T.Intsu