Minä olen mielissäni,kun sain nimittäin valmiiksi ekan rautalankatyöni!

 

Tässä tälläinen taulu,jota tehtiin Kaarakan talossa Seinäjoella Käsi ja Taideteollisuuden yhdessä ryhmässä. Siellä ohjaajat neuvovat ja toisilta katsoin mallia. Todella kivaa tekemistä oli. Kiva väännellä rautalankaa ja saada jonkun näköistä aikaiseksi. Se nyt on niinkuin ekaluokkalaisen työ on,mutta tykkään tästä silti kovasti. Nyt pitää kotona miettiä paikka sille.

 

Meillä on seurakunnassani taas alkanut kesätauon jälkeen Lähetystyön Askartelu ja Käsityöpiiri  maanantai-iltaisin. Yleensä kokoonnumme seurakunnan tiloissa tekemään aivan vimmatusti ja suurella innolla käsitöitä,mutta nyt eräs ystävä kutsui meidät kotiinsa ja siellä eilen oltiin. Hänellä on aivan ihana koti ja puutarha. Hän on puutarhallaan ollut voitokas pihakilpailussakin. Mä napsin muutamia kuvia,että saatte tekin vähän katsella. Tää köynnös on etupihalla yhdellä nurkalla.

 

Tämäkin kaunis kukka-alue on etupihalta.Hänen puutarhassa yhä kukat kukkivat täydessä loistossaan näin syksylläkin.

 

Tämäkin köynnösportti niinikään etupihalla . Siitä lähtee polku puutarhaan.

 

Siellä pihalla on lukemattomia pieniä yksityiskohtia kaikenlaisine kivoine pihapatsaineen. Niitäkin on niin monenmoisia,että niistä olisi jo voinut tehdä oman postauksensa!

 

Tämä on sisäpihalta ja huomatkaa,että tuossa kärhökin vieläkin näin myöhällä ihanasti kukkii.

 

Yksi kiva yksityiskohta myös. Ajatelkaa , mä vasta pieneltä osalta kuvailin yläpihalta. Piha on rinteessä ja alapihalta en muistanut kuvia ottaa,mutta sekin on niin tosi kaunis suihkulähteineen ja sen pienen lammen yli menee kaunis kaarislta ja on pieni idyllinen saunamökkikin. Piha ei neliömäärältään ole valtavan suuri,vaan kaikki on osattu niin hienosti sommitella.

 

Terassilta,siis yhdeltä terassilta vain,nappasin muutaman kuvan kauniista sommitteluista/asetelmista. Minä kysyin häneltä luvan,että saanko blogiini laittaa ja luvan sain.

 

Asetelmaa terassin yhdeltä nurkkaa.

 

Vielä nämäkin samaiselta terassilta. Voi kuvattavaa olisi ollut paljon,paljon. Kyllä mä niin tykkäsin katsella ja ihastella ja toi intoa oman pihan laittoonkin.

Kiitos sinulle Ystäväiseni ihanasta illasta ja kiitos mukana olleille kivasta seurasta!