Niin olen blogilomani pitänyt ja nyt taas jatkan uusin innoin. Olin silloin alkukesästä vielä niin huonossa kunnossa,että koin tarvitsevani lepoa ja lomaa vähän kaikesta. Nyt tuntuu,että olo on parempi ja alkaa voimat palautua. Haluaisin olla tuollainen kuin tuo Pupu Tupuna tuossa kuvassa,iloinen ja vallaton:)  Mutta ei tää mun lomani mennyt oikein suunnitelmieni mukaan. Nimittäin puolisoni sairastui vuorostaan.

 

Siinä hän makaa letkuissa sairaalassa. Sinne äkillisesti ambulanssilla mahavaivoistaan joutui. Oli sairaalassa heinäkuulla aika kauan ja minä hyppäsin joka päivä häntä katsomassa. Huoli oli kova. No,nyt hän on jo taas töissäkin ja minä kovasti toivon,että saisimme olla edes suht.koht. terveinä.

Viime lauantaina teimme Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubista kesäretken. Retki suuntautui tälläkertaa Keuruun ja Mäntän seuduille.

 

Ensin menimme Keuruulle pappilan rantaan,jossa on joitain viehättäviä putiikkeja. Yhden kaupan edustalta nappasin tään kuvan.

 

Siellä oli myös Annulin- Neule,jossa naisten kanssa vimmatusti hypistelimme vaatteita ja kyllä joku teki hyviä löytöjäkin.

Keuruun vanhassa kirkossakin kävimme,mutta kuvat tulivat niin hämäriä,joten en niitä nyt tähän mukaan laittanut.

 

Mänttään saavuttuamme menimme aluksi syömään tuohon viehättävään Autereen taloon.

 

  Sittenkun oli vatsat pullollaan,niin samassa pihapiirissä meidän kohteena oli tämä Serlachiuksen taidemuseo. Siellä oli opastettu ja aika kattava kierros monien kuuluisien taiteilijoiden töistä.

 

Mäntässä kävimme myös kirkossa. Sielläkin oli opastus. Alttaritaulusta otin kuvaa,koska siellä oli tälläinen vähän erilainen alttaritaulu. Äiti lapsi sylissään ja lampaita. Kuvaa tietysti Mariaa ja Jeesus-lasta. Tuon alttaritaulun yläpuolella luki :Jumala on rakkaus. Tuossa kirkossa oli aivan upeita puureliefiä alttarikaiteessa,saarnapöntössä ja urkuparven reunassa,joihin oli veistettynä kuvauksia Jeesuksen elämästä.

 

Mäntän keskustassa Kävimme Tee-Tee myymälässä. Siellä oli käsityötuotteita myynnissä ja on siellä myöskin erilaisia kursseja. Kuvaan nappasin tuon kauniin huovutetun ryijyn. Tekijää en tiedä.

 

Lopuksi retkikohteena Mäntässä oli Myllyranta. Maitokärryjen taustalta pilkottaa keltaista rakennusta. Se oli aika iso myymälä ja rakennuksen edustalla oli kyltti,jossa mainostettiin: Vaatteiden ja sisustustavarojen aarreaitta:) Noh,kyllä siellä kaikenlaista tavaraa oli,jopa niin paljon,että eipä siellä osannut kuin pyöritellä silmiään sen tavaramäärän keskellä ja kun mitään ei oikein tarvinnut.

 

Siinä samaisessa Myllyrannassa oli vesiskootterikisat,joita kahvihetken lomassa katselimme. Mä kuulin,kun yksi osallistuja oli 8v tyttö !

 

Nuorimmalla miniälläni oli viime viikolla synttärit ja mä synttäripaketin mukaan tikuttelin tavalliset sukatkin. Uudesta Seiskaveikan Punatulkku-langasta. Oli kuuma ja mä istuin takkahuoneessamme tuulettimen vieressä  neulomassa.:) Tiedän,että hän tykkää pitää villasukkia ja kyllä vaan joskus se syksy ja talvikin tulee ja taas lämpimät asusteet ovat tarpeellisia.