Niin on pyhät ohi. Aika laiskasti vietetyt pyhät. Kotosalla pääosaltaan olla möllöttäessä ja jotain pientä tehdessä. Paitsi eilen oltiin parin mummin mussukan synttäreillä.

Minä olen virkkaillut yhä lahjaksi saamistani puuvillalangoista. Tein ystävälleni,jolta langat sain,niin ylläriksi laukun.

 

Kirstin%20laukku%20003-normal.jpg

Hän on jo saanut tämän,joten voin kuvan julkaista. Mulla ei ollut mallia missään. Itse keksin. Myönnän,että oli aika suuritöinen siksikin,kun langat oli sellaista moniin säikeisiin hajoavaa,joten sai olla tarkkana virkatessa. Mutta silti oli niin tavattoman kiva tehdä.

 

Kirstin%20laukku%20006-normal.jpg

Laitoin laukkuun tuollaisen vuorinkin ja ompelin pari taskuakin. Ystäväni käy myös käsityötapaamisissa ja ajattelinkin tätä hänelle kässyjen kuskaamislaukuksi:)

 

Kirstin%20laukku%20008-normal.jpg

Samalla kun postitin ystävälleni tuon laukun,niin postitin Marlelle arpajaisvoiton,joka näkyy kuvassa. Hänkin on jo voittonsa saanut,joten uskallan julkaista kuvan. Tuossa alla on toinenkin kirja,joka ei oikein näy,mutta se oli ompelukirja,kun Marle on innokas ompelemaan.

 

Pikku-noita%20003-normal.jpg

Vielä lopuksi meidän pääsiäisen tipukakku,joka kylläkin on jo syötynä. Ohje on a la intsu:D Leikkasin kääretortun ja kasasin vähän pyramidin muotoon. Päälle kermavaahtoa,johon keltaista elintarvikeväriä sekoittelin. Sitten tipuja päälle,jotka näköjään on hiljattain munista kuoriutuneet:)