Ensinnäkin,kiitos ihan jokaiselle henkilökohtaisesti hääpäivä onnitteluista! Joku sanoi,että heillä menee hääpäivä noin vain ohi ja me vietämme sitä aina jotenkin. Milloin pienesti ja milloin suuresti. Emme nuorempana hääpäivää viettäneet,mutta sitten 30-vuotis hääpäivän jälkeen joka vuosi. Nyt arvostamme sitä entistä enempi,koska tiedämme,että ei yhteisiä vuosia voi millään olla edessäpäin niin paljon kuin on takana. Jos ajattelen 44v eteenpäin,niin kyllä me ollaan silloin jo Taivaan kodissa. Tansseissa kohdattiin,mutta avioliittomme alkuvuosina tulimme uskoon ja tanssit jäi. Saimme tilalle niin paljon parempaa. Siitä tuleva suuri Siunaus ja johdatuskin on kannatellut meitä kaikki nää vuodet ja kantaa yhä.

 

Eliaksen%20takki.jpg

Käsityöt meinaa valmistua hitaanlaisesti,kun näin varsinkin kesällä on niin paljon muuta kaikkee hommaa. Nyt kuitenkin lapsen villatakki. Kokoa 3-4vuotiaalle. Lankoina sekalaisia loppuja. Mallin olen itse keksinyt. Tuon traktorikuvion otin Sandres Grannin lehdestä. Lehdessä kuvio oli ylhäällä,mutta minulla näin.

 

pihlis.jpg

Meidän kotipihlaja kantaa kauniisti marjojaan. Syksyn merkit ovat ilmassa,vaikka toivon vielä kesän jatkuvan. Koulut ovat alkaneet ja viikonloppuna eka kerran huomasin,että puissahan alkaa olla ruskaa.

 

asetelma%20syys.jpg

Nautitaan elokuun päivistä!

Kiitos paljon käynneistä ja kommenteista! T.Intsu