Minulla on miltei aina pyhänajat vilkkaampia kuin tämä arki! Arkena on tietysti työtä enempi ja viikonloppuna ollaan siitä kaikesta vapaana,mutta sitten on muuta tapahtumaa.

 

helmonen.jpg

Mä parit helmet vain olen askarrellut. Näistä tykkään tosi paljon itsekin. Mulla on monta asua joiden kanssa näitä voi käyttää.

 

LILAHELMU.jpg

Sitten nää toiset ja en tiedä tuleeko pidettyä vai puranko ja teen muunlaiset tai käytän helmet johonkin muuhun työhön.

 

kaktukset.jpg

Lauantaina olin taas Lankavan Kässäklubissa Kauhavalla. Kertomattakin on selvää,että oi miten ihanaa taas oli! Ihana kokoontuminen ihanien naisten kanssa ihanien lankojen keskellä. Eräs ystävä oli tehnyt ja teki kaktuksia. Kiva kokoelma.

 

mansukassi.jpg

Samainen henkilö oli tehnyt mahtavan mansikkalaukun. Se on pikkuisen huonosti kuvassa,sangat käännettynä poispäin. Mutta niin hieno on.

 

verkkoon.jpg

verkkoon%202.jpg

Näitä kaikenlaisia pujottelujuttuja oli mallina ja paljon muutakin kuvattavaa toki ois ollut,mutta nyt nämä.

 

RD%203.jpg

Sunnuntaina mieheni kanssa ajelimme  Alahärmään Power Parkin lähelle Road House kauppakeskukseen.  Ei ole tullut siellä aikaisemmin käytyä,vaikka noinkin lähellä on. Kyllä power Parkissa,mutta ei tuossa kauppakeskuksessa.

 

RD%201.jpg

RD%202.jpg

RD3.jpg

Siellä on monia sisustusliikkeitä,vaateliikkeitä,K-Market,kahviloita,joissa myydään upeita leivoksia,juustoja ja mitä kaikkee siellä olikaan. Me mentiin yhteen ravintolaan ja syötiin erittäin maukas sunnuntaibrunssi. Oli todella herkullinen.

No niin elokuun loppua eletään ja tälläviikolla elokuu vaihtuu syyskuuksi,saadaan ihailla kaunista ruskaa,nauttia syksyn kuulakkaista päivistä. Istua pimenevissä illoissa takkatulen tai kynttilöiden ääressä sohvalla käsityön kanssa.

Oikein hyvää viikkoa ! Kiitos käynneistä ja kommenteista! T.Intsu