Vihdoinkin sain vähän aikaiseksi kuvata matkalta ostettuja tuliaisia.
Niitä tulee tässä.

1842043.jpg
Siellä oli niin paljon simpukoista tehtyjä erilaisia ihania juttuja,joten minäkin innostuin ostamaan meille muistoksi tälläisen seinävaatteen.

1842038.jpg
Tälläisen lautasen ostin.Ei tämä kaunein näkemäni ollut,vaan kun olivat tosi hintavia ja tästä oli 50% alennus:)
1842042.jpg
Mä ihastuin huiveihin siellä myös ja ostinkin itselleni kaksikin huivia. Tässä rosa kolmiohuivi.

1842040.jpg
Ja toinen lila suorakaiteen muotoinen.

1842045.jpg
Oi,oi kuinka siellä oli paljon kanavatöitäkin! Tään valitsin,kun on kaitaliina. Suomessa en ole kanavatyöliinoja nähnyt.Tämä tehdään muliinilangoilla ja sitten niissä oli oma systeeminsä reunohin,jota minäkin sitten yritän,jos ja kun tään joskus saan pisteltyä.

1842046.jpg
Lankoja tietenkin joku kerä.Olisi ollut paljon,mutta nopeesti vaan piti jotain ottaa,niin tälläisiin päädyin hätäpäissäni.Tuossa sinisen sävyinen on acrylilanka Bali ja sitä olen kyllä Suomessakin nähnyt. Oranssi lanka on Perfil Xabah ja marjapuuron värinen  on Aypa-lanka.Kuvasta ei näe
,mutta siinä on ihana kimalle. Sitten joku yksivärinen kerä vihreää puuvillaa. Se on siksi,kun oli hyvän vihreä ja mä tarvin semmosta. Niin,että ei nää mun lankaostot niin erikoisia olleet. Piti suht koht äkkiä valita ja lankoja saa ulkomailta tilattua netistäkin. Kunhan nyt jotain ostin.

Alkuviikosta tipahti postilaatikosta eka erä suomalaisesta sukkaklubista langat:) Olen täällä teidän joidenkin postauksissa myös nähnyt näitä sukkaklubin lankoja ja mielenkiinnolla katsellut,kun kaikilla on hauskasti erisävyiset. Minä sain tään väriset.

1842047.jpg

Nyt täytyy rientää päivän askareisiin. Mukavaa viikonloppua kaikille!