Helmikuu lähestyy loppuaan ja kevättä kohti mennään ja sitten se ihana kesäkin tulee.

Meillä minun mosaiikki-kana-kukko-pariskunta ne alun esmentelystä huolimatta rakastuivat tulisesti toisiinsa ja nyt niillä on jo jälkikasvua! Katsokaapas.

 

kranssi.jpg

Siellä ne pikku tipuset ovat kranssissa ja tää kranssi pääsee ikkunalle roikkumaan vähän lähempänä pääsiäistä. Tipusten renkaissa on isoäidin tangon rengas sisällä,jonka ympärille virkkasin. Tipuset liimasin jaloistaan pikaliimalla renkaan keskelle.

 

vauvamekko.jpg

Tään kuvan nappasin seurakunnassa Lähetyspiirissä. Yksi ystävä oli ommellut suloisia vauvan mekkoja. Kuva taaskaan ei tee oikeutta tällä ihanuudelle. Tuossa sivussa on mekkoon kuuluvat pikkupöksyt.

 

henkari.jpg

Otin henkarista lähikuvaa,kun sekin on kaunis. Päällystetty mekon kankaalla ja henkarin koukun kohtaan rypytetty kaunis pitsi.

 

aurora.jpg

Tään kirjan luin. Eeva Hurskaisen kirjoittama Aurora Karamzin elämänkerta. Minä kun tykkään lukea erityisesti elämänkertoja. Mielenkiintoinen kirja. Kertoo varakkaasta ylhäisönaisesta,joka omisti elämänsä monella tavalla köyhien auttamiseen.

Koulusta alkoi talviloma ja kyllä tuli tarpeeseen. Luulenpa ,että olen lomalla täältäkin viikon pari ja toivottavasti sitten taas jaksan uusin voimin.

Kiitos käynnistä ja ennenkaikkea kommenteista! T.Intsu