Vielä vaan pitää jaksaa vähän aikaa touhuilla puutarhassa. Keväällä puutarhatyöt aina innolla aloittaa,mutta syksyä kohti alkaa lopahtaa ja väsymys painaa siinä hommassa päälle.

 

Porraspäässä mulla on nyt jotain syksyistä kukkaa. Tää on aika iso krysanteemi,joka vasta aloittelee avaamaan kukintojaan ja jonka toivon kestävän ihan talveen asti.

 

Toinen porraspääkukka on tämä ulkosyklaami. Minä tykkään tästä kukasta kovasti ja värikin on  minulle mieluinen,ainakin kukkasissa.

 

Eilenkö se vasta oli,kun kerroin lähteväni kauppaan ostamaan leipomustarvikkeita ja niinhän sitten teinkin ja aloin vääntämään iänikuista pullataikinaa. Tai ei mun niin kovasti tarvi sitä itse vääntää,konehan sen tekee,mutta yhtäkaikki leipomaan kuitenkin.

 

Tässä sitten tuloksia. Pullaa tein toki paljon enempi mitä kuvassa. Mä yritän tehdä kerralla paljon ettei tarvi taas heti kohta pullataikinaan kajota. Sitten pari tavallista mustikkapiirakkaa,joita saan joskus sitten vaniljakastikkeen kanssa tarjota. Tein nuo foliovuokiin syystä että laitoin ne nyt aluksi pakastimeen.

 

Sitten tuli vielä pyöraytettyä Suklaa-Kaurakakkusia. Mä kirjoitan tänne teille ja vähän itsellenikin muistiin ohjeen.

SUKLAA-KAURA-KAKKUSET

-100g marg.sulatetaan

-4dl kaurahiutaleita

-6rkl vehnäjauhoja

-2,5tl leivinjauhetta

-2dl sokeria

-3 kananmunaa

- suklaata (mulla oli Fazerin iso sininen maitosuklaalevy,josta laitoin puolet)

Pane uuni kuumenemaan 200ast. Sulata rasva.Sekoita astiassa jauhot. Paloittele suklaa pieniksi palasiksi ja lisää jauhojen joukkoon. Sekoita kaikki aineet sulaneeseen rasvaan. Nostele uunipellille pieniä kakkusia. (Leviävät uunissa jonkun verran.) Paistetaan noin 6min.

Sitten keitetään kahvia/teetä ja syömään:D

Mukavia viikonlopun herkkuhetkiä sinne teille kaikille!