Eilen,kun ajelin ystäväni kanssa Kaarakasta kotiin,niin näin varmaan elämäni kauneimman sateenkaaren. Suuri vahinko,kun ei ollut kameraa mukana. Oikeastaan sateenkaaria oli kaksi. Toinen himmeä ja toinen kirkas. Me saimme ajaa suurimman osan matkasta sen kirkkaan kaaren alla. Sen toinen pää oli ikäänkuin viereisessä metsikössä ja toinen pää vähän kauempana. Mutta se oli niin kaunis ja vaikuttava,että tämmöstä sateenkaarta en muista ennen nähneeni.

 

Sain valmiiksi hiljattain tään virkatun verhon Kotiväki-langasta. Mä tein tään piha-aitan ikkunaan. Piha-aitan oviinhan virkkasin verhot jo aiemmin kesällä. Ikkunasta verho puuttui. Siinä se nyt on vielä ripustamatta,mutta valmis kuitenkin. Mä en muista mistä tää malli on peräisin,mutta melkein samalla mallilla olen tehnyt verhon yläkerran rapputasanteen ikkunaan.

 

Yhden kakun leivoin eilen illalla. Tää on vanilja-suklaakakku.

2,5dl sokeria ja 3kananmunaa vatkataan vaahdoksi. Vaahtoon sekoitetaan 0,5dl kuumaa vettä ja 150g voisulaa. Sen jälkeen lisätään 4dl vehnäjauhoja,joihin on sekoitettu 2,5tl leivinjauhetta ja puoli levyä pieniksi paloiteltua tummaa leivontasuklaata. Lopuksi vielä sekoitetaan 2,5tl vanilja-aromia. Sitten voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 180 ast. uunissa noin 40-50 min.