Kyllä on jännää,kun ensi viikonloppuna on Kauhavalla Puukko ja Käsityöfestifaalit. Meillä Kangas-Aitan Käsityöklubilaisilla on siellä myös paljon tapahtumaa. Osa on työnäytöksissä,osa kilpailuisssa,neulekahvilassa ollaan ja sitten meillä on myyntipöytäkin,johon hyvin monet tuovat jotain käsitöitä myyntiin.

 

Minä sinne tietysti olen urakoinut vauvan tossuja. Tahtoo olla vaan niin koko ajan liikaa muitakin hommia,että ei meinaa mitään ehtiä kunnolla tehdä. Sitten meillä on siellä kasassa neulottu festariteltta,johon minäkin niitä salaisia paloja neuloin:) Silloin oli vielä salaisuus,kun ei ollut vielä varmaan saadaanko se teltta neulottua niin lyhyellä aikaa,mutta saatiin se. Tulkaa katsomaan :) Muutenkin kannattaa tulla festareille,sillä siellä on vaikka mitä kivaa,on myyntipöytiä,neulekahvila,on kivaa ohjelmaa ja työnäytöksiä käsityönäytöksistä täytekakkunäytöksiin ja paljon paljon muuta. Sitten samaan aikaan Kangas-Aitassa on lankojen poistomyyntiä,muista langoista hyviä alennuksia. Kangas-Aitan pihassa on perennojen vaihtopäivät,on kirpputori ym. ja Kauhavalla torin seudulla on markkinatkin. Festarit ovat Kauhavan koulukeskuksessa.

 

Minäkin meinaan joitakin vanhoja perennoja käydä vaihtamassa toisiin. Tässä on viimeksi puutarhalla käydessäni taimet joihin sorruin:) Siinä on kaksi väriminttua,kolme peurankelloa,kolme kukontöyhtöä ja yksi kaunokuusama. Ne ovat jo istutetut maahan ja penkkeihin. Joka raossa puutarhassakin vähän yritän jotain tehdä,ettei se karkaisi aivan valloilleen:)

 

Tää vanha perenna on aina varma kukkija ja kukkii miltei koko kesän.

 

Nämä hennon vaaleanpunaiset kukkijat ovat suihkulähteen reunalla.

 

Samoin nää herkän kauniit kukinnot.

 

Lämpimät Kiitokset Kaikille Synttärionnnitteluista!