Näin on uusi vuosikymmen pyörähtänyt käyntiin. Tosin minä tapani mukaan nukuin vuodenvaihteen yli:) Ja vaikka suru on yhä kipeänä,niin elämän täytyy meillä muilla jatkua ja yrittämme päivästä toiseen eteenpäin.

 

kattaus.jpg

Joulukuu olikin yhtä myllerrystä. Siinä käytiin läpi varmaan kakki mahdolliset tunteiden myllerrykset.

Joulukuulla oli yo-juhlat,sitten meidän nuoren vainajan saatto ja hautajaiset.Oli vanhemman tyttäremme synttäripäivä. Mä aikoinaan hänen kanssaan kotiuduin synnäriltä isänsä ja isonveljen hakemana jouluaattona. Sitten pojista nuorimman synttärit uuden vuoden aattona. Yhden ystävämme 60v-juhlat oli. Oli joulu ja uusi vuosi. Suruun osanottajia kävi lähestulkoon joka päivä. Muutenkin ystäviä.

 

emmuskan%20k%C3%A4sin.jpg

Tämä on saamistani joululahjoista parhain ja ihanin. Tämän koiran on pieni 8v prinsessani tehnyt omin käsin. Tämä koira on kyllä nyt oikea aarre. Hän oli halunnut tehdä sen minulle lohduksi,että ei olisi niin ikävä edesmennyttä Sindi koiraa. Hän on hyvin taiteellinen ja taitava tyttö kaikissa käden töissään.

 

Saran%20matto.jpg

Tämän pikkumaton tein tuolle meidän ylioppilastytölle. Hän tätä pyysi yo-lahjaksi ja oli suunnitellut itse minkä värisen ja toi mulle kuteet Lankavasta. Tottahan mummi mielellään teki. Ehdin tehdä tämän juuri valmiiksi ennen surua. Ei tästä muuten olisi mitään tullutkaan. Hän oli tästä kovin innoissaan ja sanoi,että sittenkun muuttaa omilleen,niin tää on hänen tulevan kotinsa vessan matto.

Sitten vielä muutama kuva ilotulituksesta,joita paukuteltiin nuorimman poikamme synttäreillä.

 

t%C3%A4hk%C3%A4valo.jpg

Punasuihku.jpg

ilotulitusta.jpg

v%C3%A4ritulitus.jpg

Oikein mukavaa ja ihanien iloisten hetkien ja tapahtumien täyttämää uutta vuotta! Kiittäen! Intsu