Perhekuntamme on lisääntynyt yhdellä uudella jäsenellä. Hän on sellainen karvapallo.

 

SSSipe.jpg

Tässä on meidän uusi karvainen "lapsenlapsi." Hän on nimeltään Sipe. Hänellä on ruskeet silmät,ei tommoset punaiset mitä kuva näyttäis. Meidän porukilla on näitä karvapalleroitakin yhteensä viisi. Löytyy 2 koiraa ja 3 kissaa.

 

Sipe.jpg

Oli vaikea saada kuvia,kun tää touhukas koiravauva niin hyöri ja pyöri ja kun piti vähän kaukaa ottaa,kun ihmisten välillä tänäaikana pitää olla vähintään se metri. Ikää tuolla pennulla ei vielä paljoa ole. Hän on ollut nyt viikon kodissaan ja ovatko pennut 6vk,kun ne luovutetaan,joten alle 2kk tuo vielä on.

 

ensivisiitti.jpg

On tosi suloinen.

 

t%C3%A4rkeit%C3%A4.jpg

Lapsiimme ja lastenlapsiin on koetettu jollain lailla pitää yhteyttä ja ikävä on kun ei voida kyläillä ja ties koska voidaan. Yhtenä päivänä me saatiin yhdeltä mussukalta pitkä kirje. Päällä luki , mummille ja vaarille. Hän kirjoitteli kaikenlaista elämästään ja sitten meille oli kirjeen mukana tuollainen sydän. Oi kuinka suloista ja ihanaa.

 

ruusuty%C3%B6.jpg

Minä mukamas reippain mielin otin uuden viimeksi ostamani kanavatyön esille ja sitä koetin aloittaa. Voi,ei se onnistunut,otti käteen aivan liian kipeetä. Apu-Sylvilläkään ei tää onnistu. Jos mun olisi oikea käsi terve ja vasen loukkaantunut,niin Sylvistä ois enenpi apua,mutta kun mulla on oikea käsi pois pelistä. Onneksi kuitenkin saan jotain tehtyä.

Elellään nyt varovasti ja sääntöjä noudattaen ja hyvä olisi jokaisen laittaa käsiä ristiin,sillä kyllä se niin on,että "Apu tulee Herralta,joka on tehnyt Taivaan ja maan."

Kaikkia kiittäen:Intsu