Viime viikonloppuna täällä kotipaikkakunnalla oli joulumessut. Alunperin piti Intsunkin olla siellä seurakuntani lähetystyön käsityöpiirin tiimoilta myymässä tuotteita. No se peruuntui sairastelun ja monen muunkin syyn vuoksi. Keskitymme nyt sitten pelkästään seurakunnan myyjäisiin.Sen sijaan sitten vain lauantaina piipahdin joulumessuilla ihan pikaisesti ja muutaman kuvan nappasin.

 

Siellähän oli esillä vaikka sitten mitä ihania käsitöitä. Tässä pöydässä perinteisesti sukkia ja lapasia. Monenmoisia,kauniita ja käsin neulottuja.

 

Aivan ihania luonnonmateriaaleista tehtyjä töitä,jotka minun mielestä sopivat erityisesti jouluun.

 

Herkkupöytä piparitaloineen.

 

Joka vuosi tämä heppa kyyditsee innokkaita heppojen ystäviä,niin joulmessuilla, kuin monissa muissakin tapahtumissa. Heppa taitaa olla jo aika vanha,kun niin kauan on jo kyytiä tarjonnut.

 

Tässä minun hauska ostokseni messuilta. Eikös olekin ihana. Tämän on ystäväni Paula tehnyt ja hänellä oli omassa pöydässään monia somia käsitöitä myynnissä. Mä heti ihastuin tähän etanaan.Tää etana on neulatyyny ja siinä on kivasti edessä paikkoja ompelulangoille. Etanan takana sen sijaan on kätevä paikka saksille. Se tosin ei nyt kuvassa näy.