Kiirettä meinaa pitää,että ei ole ehtinyt blogiakaan päivittää. Eilen ois pitänyt olla neljässä paikassa yhtaikaa,kaksilla syntymäpäivillä,Kauhavalla Käsityöklubissa ja lasta hoitamassa. Minä harkitsin ja valitsin tärkeimmäksi jälkimmäisen ja niin mulla oli kiva päivä pienen 5-vuotiaan tyttösen kanssa:)

Huomenna aamulla meinaan olla jo 6.30 2-vuotiasta poikaa hoitamassa. Olen siellä kolmisen tuntia ja sen jälkeen menen kaitsemaan 3-vuotiasta tytön typykkää.

Vähän vain ovat kässyt ehtineet kädessä käydä.

 

tuubihuivi-normal.jpg

Pikkupimulle tein tämmösen tuubihuivin. Hän itse toivoi,että siinä pitää olla vaaleanpunainen sydänkin ja tein sitten toiveen mukaan. Tästä tuli ok,kun äitinsä sanoi,että on kiva laittaa kaulaan,että ei haalarin vetoketju raavi kaulaa. Lankana on pehmoinen Katian Merino Baby.

 

koru-normal.jpg

Itsellekin värkkäsin jotain kaulaan. Ostin tuollaisen riipuksen messuilta ja paperinarusta virkkailin siihen "ketjun". En ole oikein tyytyväinen tuohon ketjuun,voi olla että teen siihen vielä toisenlaisen.

 

nomparellipiiras-normal.jpg

Taas vain yksi piiras tuli tehtyä. Siinä on tavallinen sokerikakkupohja ja sitten päällä mansikanmakuista kermavaahtoa ja nomparellejä. Miltei syötynäkin se jo on.

Hyvää alkavaa viikkoa jokaiselle lukijalle ja kiitos käynnistä! T.Intsu